(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja, keikkatyötä kotihoidossa
Seure Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2020

Hei! Me täällä Seuressa etsimme joukkoomme luultavasti juuri sinua!

Meitä seurelaisia yhdistää halu tehdä merkityksellistä työtä. Haluamme turvata kotihoidon asiakkaiden hoidon ja hyvinvoinnin vuoden jokaisena päivänä. Tule joukkoomme tekemään tätä arvokasta työtä!

Voit keikkailla joustavasti oman aikataulusi mukaan valiten työvuoroja runsaasta tarjonnastamme. Työvuoroja on eniten tarjolla arkipäivisin.

Palkkaus:
Pätevän lähihoitajan palkka: 14,67€ + mahdolliset vuorotyö- ja kokemuslisät.
Mikäli sinulla on Love/Lop pohjainen lääkehoitolupa, tuntipalkkasi on 15,69€/t + mahdolliset vuorotyö- ja kokemuslisät. Jos sinulla ei vielä ole lääkehoitolupaa, voit suorittaa sen Seuressa.

Kiinnostuitko jo? Hienoa! Tässä vielä ketä etsimme:
- Lähihoitajia Helsinkiin, Espooseen, Kauniaisiin ja Vantaalle. Jotta voit aloittaa työskentelyn Vantaan tai Kauniaisten kotihoidossa, sinulla tulee olla lääkehoitolupa tai sinun tulee suorittaa se heti työsuhteen alussa.
- Alan opiskelijoita Helsinkiin ja Espooseen.

Onhan sinulla myös
- Valviran myöntämä ammattioikeus harjoittaa terveydenhuollon ammattia
- työ- ja/tai harjoittelukokemusta viiden vuoden sisällä kotihoidosta. Jos sinulla ei ole aiempaa kokemusta kotihoidosta, voit hakea kotihoidon perehdytykseen.
- työtehtävien hoitamiseen riittävää suomen kielen taitoa
- potilastietojärjestelmäosaamista tai kykyä oppia uusi järjestelmä (Helsingissä käytössä Pegasos, Vantaalla Apotti ja Espoossa Lifecare)
- Vantaalla työskentelyyn vaaditaan tartuntatautilain mukainen rokotesuoja. Lue lisää vaadittavista rokotuksista: https://seure.fi/tartuntatautilaki-ja-rokotesuoja/

Työhakemuksen voit täyttää tästä https://seure.haahtela.fi/www/rekrysignin.aspx?IlmoitusID=1697 . Hakemuksen lähettämisen jälkeen olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian joko puhelimitse tai sähköpostitse.

Hakemustasi odottaen
seurelaiset