(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja keikkatyöhön/vakituiseen työsuhteeseen
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.5.2019

Etsimme eri kohteisiimme Turkuun lähihoitajia keikkatyöhön sekä eri pituisiin sijaisuuksiin. Lisäksi tarjolla myös vakituisia työpaikkoja niistä kiinnostuneille! Toivomme, että olet valmistunut tai vähintään opiskelujesi loppuvaiheessa. 

Työnkuvaus:

Tarjoamme keikkatöitä palvelutaloissa, kotihoidossa sekä vammaisyksiköissä. Työ on pääsääntöisesti kaksivuorotyötä, mutta keikkatyössä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa itse työaikoihisi. Vakituisia työpaikkoja on tällä hetkellä palveluasumista tarjoavassa vammaisyksikössä Turun keskustan lähellä viihtyisässä puutarhakaupunginosassa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

Työntekijältä edellytetään Terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaista oikeutta käyttää lähihoitajan ammattinimikettä, sekä hakijan tulisi olla rekisteröitynyt Valviran terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Toivomme työntekijältämme hyviä vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta sekä reipasta, iloista asennetta työntekoon! Lääkeluvat sekä tartuntatautilain mukainen rokotesuoja katsotaan hakijalla eduksi.

Hakuprosessi:

Täytä hakemus sivuillamme jo tänään, niin olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä! Vaihtoehtoisesti voit myös lähettää hakemuksesi suoraan alla olevaan sähköpostiosoitteeseen.

Lisätietoja tarvittaessa:

HR-koordinaattori Aleksandra Jounila p. 040 585 5717 aleksandra.jounila@medipower.fi