Lähihoitaja keikkatyöhön
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.9.2020

Onko sinulle tärkeää, että tekemäsi työ on aidosti merkityksellistä? Toivotko, että pääsisit itse vaikuttamaan työvuoroihisi ja kerryttämään samalla arvokasta työkokemusta tulevaisuuden varalle? Jatka lukemista, saatat olla etsimämme henkilö!


Haemme nyt keikkailevaa LÄHIHOITAJAA tuetun asumisen yksikköön Turkuun.

Lähihoitajana tuet ja avustat erityisen tuen tarpeessa olevia asiakkaita heidän arjessaan. Työtehtävät sisältävät ohjausta muun muassa kodinhoidollisissa tehtävissä, henkilökohtaisessa hygieniassa sekä muissa jokapäiväisissä askareissa. Työ on 3-vuorotyötä, mutta sovittaessa voit työskennellä myös esimerkiksi kahdessa vuorossa. 


Edellytämme sinulta sopivaa koulutustaustaa, kuten lähihoitajan tutkintoa. Voit myös olla vähintään kolmannen vuoden alan opiskelija. Mahtavaa, jos olet persoonaltasi rohkea ja avoin sekä sinulla on reipas ja aloitteellinen asenne työntekoon. Toivomme, että sinulla on jo hieman kokemusta erityisen tuen tarpeessa olevien asiakkaiden parissa työskentelystä. Heidän kanssaan työskentely on sinulle mielekästä ja sinulla on empaattinen sekä asiakaslähtöinen työote. Loistavat kommunikointitaidot ovat ensiarvoisen merkittävässä asemassa työssä menestymisen kannalta. Työ edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa. 

Tarjoamme sinulle aidosti merkityksellisen työn, jossa pääset kehittymään monipuolisissa tehtävissä. Pääset olemaan oleellinen osa laadukkaan hoidon ja palvelun tuottamista yksikön asiakkaille. Asiakkaallamme aidosti välitetään heidän asiakkaistaan ja halutaan tarjota heille edellytykset hyvään elämään. Tämän lisäksi pääset itse vaikuttamaan työvuoroihisi ja saat tueksesi Personalhusetin HR-konsultin tuen koko työsuhteesi ajaksi. Tehtävässä palkkaus määräytyy yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaan. 

Kiinnostuitko? Loistavaa! Jätähän hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla. Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstökonsultti Emmi Sivén, p. 050 599 9210 / emmi.siven@personalhuset.fi.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot