(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja keikkatyöhön
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.6.2020

Onko sinulle tärkeää, että tekemäsi työ on aidosti merkityksellistä? Entä onko sinulla erinomaiset vuorovaikutustaidot ja intoa kehittyä hoitoalan tehtävissä? Jos vastasit kyllä, meillä on sinulle töitä!

Haemme nyt asiakkaallemme keikkailevaa LÄHIHOITAJAA tuetun asumisen yksikköön Turkuun.

Hoitajana tuet ja avustat erityisen tuen tarpeessa olevia asiakkaita heidän arjessaan. Työtä tehdään kolmessa vuorossa, mutta joustoa vuorojen suhteen löytyy – kerrothan jo hakemuksessasi tilanteestasi ja toiveistasi työvuorojen suhteen. Tässä tehtävässä työllistyt ensin Personalhusetille, mutta jatkossa sinulla on mahdollisuus päästä vakituiseksi työntekijäksi asiakasyritykseemme.

Toivomme, että olet persoonaltasi rohkea ja avoin sekä sinulla on joustava ja aloitteellinen asenne. Alan koulutus on tässä tehtävässä edellytys. Toivomme, että työskentely erityistä tukea tarvitsevien asiakkaiden kanssa on sinulle mielekästä ja sinulla on empaattinen sekä asiakaslähtöinen työote. Loistavat kommunikointitaidot ovat merkittävässä asemassa työssä menestymisen kannalta.

Tarjoamme sinulle aidosti merkityksellisen työn, jossa pääset kehittymään monipuolisissa hoitoalan tehtävissä. Kiireettömyyttä ja asiakaslähtöisyyttä pidetään toiminnassa ensisijaisen tärkeänä. Lisäksi tarjoamme TES:in mukaisen palkkauksen, vastuukonsultin täyden tuen työsuhteeseen liittyvissä asioissa sekä kattavan perehdytyksen työtehtävään. 

Onko tässä sopiva työ juuri sinulle? Hienoa! Kuulemme mieluusti lisää sinusta! Jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstökonsultti Emmi Sivén / emmi.siven@personalhuset.fi.

 

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä.