(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja keikkatyöhön
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.10.2019

Etsimme asiakkaallemme lähihoitajia keikkatyöhön Heinolan Valolinnaan!

Työnkuvaus:

Kohde on ikäihmisille suunnattu palveluasumisyksikkö, joka tarjoaa asukkaille ympärivuorokautista tuettua ja tehostettua palveluasumista eli keikkaa on tarjolla kolmessa vuorossa. Työ sisältää asukkaiden avustamista heidän päivittäisissä tarpeissaan sekä kaikkia lähihoitajan tyypillisiä työtehtäviä kuten esimerkiksi lääkkeenantoa. 

Edellytämme:

Tehtävässä menestyminen edellyttää lähihoitajan tai sairaanhoitajan tutkintoa ja Valviran laillistusta. Lääkeluvat eivät ole pakolliset, mutta niistä on tässä työssä kuitenkin suuri etu. Toivomme työntekijältä oma-aloitteisuutta sekä innokkuutta työtä kohtaan. Myös hyvät vuorovaikutustaidot ovat toivottuja, sillä tämä tehtävä sisältää yhteydenpitoa omaisiin. 

Tarjoamme:

Tarjoamme hyvän työilmapiirin sekä mukavia työtehtäviä. Saat tuoda omia kykyjäsi esiin sekä samalla mahdollisuuden kehittää itseäsi ja omaa ammattitaitoasi. Keikkalaisena saat mahdollisuuden valita itse juuri sinulle sopivat työvuorot. Maksamme tehtävästä hyvän korvauksen ja samalla saat HR tiimimme päivittäisen tuen ja avun käyttöösi. 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit paikasta, jätäthän hakemuksen sivujemme kautta jo tänään! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Vaihtoehtoisesti voit lähettää CVsi ja hakemuksesi osoitteeseen vilma.heino@medipower.fi. Kerro hakemuksessasi itsestäsi, osaamisestasi sekä työkokemuksestasi.

Lisätietoja:

HR Trainee Vilma Heino

p. 040 621 4660