(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja keikkatyöhön
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.11.2018
Omaatko erinomaiset yhteistyötaidot? Haluatko tehdä merkityksellistä työtä ihmisten hyvinvoinnin parissa? Onko hoivatyö kutsumuksesi? Loistavaa - voit olla etsimämme vahvistus ammattitaitoiseen tiimiimme!

Hoivakoti Tuulikannel tarjoaa tehostettua asumispalvelua ja paikkoja on kaikkiaan 26 asukkaalle. Henkilökunta on voimavaralähtöiseen hoitotyöhön sitoutunutta. Asukkaan viihtyvyys ja kodinomaisuuden luominen on meille tärkeää. Kurkkaa täältä lisätietoja yksiköstä: https://www.esperi.fi/hoivakodit-ikaihmisille/esperi-hoivakoti-tuulikannel-kauhajoki

Haemme nyt Hoivakoti Tuulikanteleeseen innokasta ja auttavaista LÄHIHOITAJAA keikkatyöhön tarvittaessa töihin kutsuttavaan työsuhteeseen. Työ on luonteeltaan 3-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Tehtävä on vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä sisältäen asiakkaiden avustamista päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Tavoitteena on ylläpitää asukkaiden toimintakykyä ja edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Sinulta edellytämme:
- lähihoitajan tutkintoa
- voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia
- aitoa kiinnostusta ikääntyneiden hyvinvoinnin tukemiseen
- joustavaa, päättäväistä ja lämmintä työotetta
- aikaisempi työkokemus ikäihmisten parissa on ehdotonta plussaa!

Mitä me tarjoamme työnantajana?
Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Tervetuloa osaavaan joukkoomme tekemään hoitotyötä suurella sydämellä!

Jätäthän hakemuksesi linkin kautta viimeistään 31.12.2018.

Jäikö kysyttävää?
Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään yksikönpäällikkö Arja Hirvimäki, arja.hirvimaki@esperi.fi, 050 412 6404.

Esperi on Savuton Työpaikka.

Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.