(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja keikkatyöhön
Saga Care Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.11.2018
Haetko työtä, jossa tunnet itsesi ja toimintasi merkitykselliseksi? Lähihoitaja, oletko kiinnostunut olemaan keskeinen osa Sagan tarjoamia premium hoitopalveluja? Olet keskeinen henkilö asukkaille, heidän omaisilleen, yhteistyöverkostoille ja työntekijöille. Tarjoamme näköalapaikan ikääntyneiden asumiseen moderneissa tiloissa. Saga tarjoaa korkeatasoista palveluasumista ja kauniita seniorikoteja henkilöille, jotka kaipaavat apua arjen askareissa ja piristystä arkeen muiden ikäihmisten parissa! Saga Care Finland Oy on ikääntyneiden hoiva-, kuntoutus- ja hyvinvointipalveluita tarjoava yhtiö, joka ylläpitää Saga-palvelutaloja.

Saga Care kuuluu Esperi Care -konserniin. Täyden palvelun Saga-palvelutalot mahdollistavat itsenäisen elämän kodinomaisessa ja aktiivisessa ympäristössä. Saga-palvelutaloja on Helsingissä neljä, Turussa kaksi ja Raumalla yksi. Saga-palvelutalossa asukas asuu omassa tilavassa kodissaan. Lisäksi talosta löytyvät esimerkiksi kahvila, ravintola, kuntosali, kirjasto, sauna- ja allasosasto, sekä parturi-kampaamo. Lisäksi lääkärin, jalkahoitajan ja fysioterapeutin vastaanotto. Saga-taloissa järjestetään aktiivista vapaa-ajanohjelmaa sekä kulttuuri- ja harrastustoimintaa, joka sisältyy palveluun.

Haemme Saga Käpylinnaan Oulunkylään LÄHIHOITAJAA keikkatyöhön. Työ on luonteeltaan 2-vuorotyötä ja se alkaa sopimuksen mukaan. Lähihoitajan tehtävänä on asiakkaiden avustaminen arjen askareissa toimintakykyä ylläpitävästi. Työ on vastuullista ja sisältää hoitotyön lisäksi mm. omaisyhteistyötä.

Edellytämme lähihoitajan tutkintoa, voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia. Arvostamme aikaisempaa kokemusta ikääntyneiden hoivatyöstä ja kotihoidon tehtävistä. Olet kiinnostunut ikääntyneiden kanssa toimimisesta ja heidän hyvinvointinsa tukemisesta. Toivomme sinulta iloista, oma-aloitteista ja sitoutunutta asennetta työn tekemiseen. Sujuva suomen kielen taito on tehtävässä välttämätön. Ruotsin kielen taito on hakijalle eduksi.

Tarjoamme haasteellisen, mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi.

Saga Palvelutalo Käpylinna sijaitsee Oulunkylän Veräjämäessä, idyllisessä ja vehreässä ympäristössä, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Käpylinnassa on korkeatasoisia asuntoja senioreille. Talossa on 85 huoneistoa sekä 24-paikkainen ryhmäkoti erityistä huolenpitoa tarvitseville.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa johtaja Tuula Korhonen p. 040 671 9813 tai tuula.korhonen@sagacare.fi.

Hakuaika päättyy 21.12.2018. Tehtävä täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Olemme Savuton Työpaikka.