(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja keikkatyöhön
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2018
Esperi Hoivakoti Lintumäki tarjoaa ikäihmisille ympärivuorokautista palveluasumista viihtyisässä ympäristössä Hämeenlinnassa. Lintumäessä on 34 asukaspaikkaa. Lintumäessä työskentelee osaava henkilöstö, joka on erikoistunut muistisairaiden henkilöiden hoitamiseen. Toiminta on virikkeellistä, yhteisöllistä ja kodinomaista. Jokainen asukas kohdataan yksilönä ja pyritään vastaamaan hänen tarpeisiinsa. Asukkaiden yksilöllistä vuorokausirytmiä pyritään kunnioittamaan hoitotilanteissa.

Haemme ammattitaitoista ja motivoitunutta LÄHIHOITAJAA keikkatyöhön vakituiseen työsuhteeseen. Työ on luonteeltaan 3-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Tehtävään kuuluu päivittäinen hoitotyö ja sairaanhoidollisen osaamisen hyödyntäminen lääkehoitoon ja asukkaiden sairaustilojen arviointiin liittyvissä asioissa. Työ on monipuolista hoitotyötä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää omaa ammattitaitoasi sekä osallistua toiminnan kehittämiseen yksikössä.

Edellytämme lähihoitajan tutkintoa, voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia. Arvostamme aikaisempaa kokemusta ikääntyneiden hoitotyöstä. Pidämme myös tärkeänä kiinnostusta ikääntyneiden kanssa toimimiseen ja heidän hyvinvointinsa tukemiseen. Tehtävään palkkaamisen edellytyksenä on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Riina Rantanen, p. 040 486 3870 tai riina.rantanen@esperi.fi.


Hakuaika päättyy 31.05.2018.


Esperi on Savuton Työpaikka.