(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja keikkatyöhön, Turku
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2020

Etsimme lähihoitajaa keikkatyöhön Turkuun, vehreiden ulkoilumaastojen läheisyyteen. Kohde sijaitsee Vasaramäessä, muutaman kilometrin päässä Turun keskustasta. 

Työnkuvaus:

Tämä kohde tarjoaa tehostettua palveluasumista vammaisille henkilöille ympäri vuorokauden. 17 asunnon palvelutalo mahdollistaa asukkailleen yksilöllisen ja ainutlaatuisen hoivan, jota sinä pääset sekä sunnittelemaan että toteuttamaan. Keikkavuoroja on tarjolla noin 2-4 viikossa. Toivomme, että työntekijä pystyisi sitoutumaan säännölliseen keikkailuun. Tässä siis oivallinen työmahdollisuus esimerkiksi osa-aikatyötä haluavalle. Työ alkaa mahdollisimman pian. 

Tarjoamme:

Arvostamme työtäsi, joten haluamme tarjota siitä hyvän korvauksen, sekä mikä parasta, saat mahdollisuuden määritellä itse omia työaikojasi. Meillä MediPowerilla tukenasi on ammattitaitoinen tiimi, joka vastailee mieltäsi painaviin kysymyksiin. Olemme helposti ja nopeasti tavoitettavissa, joten apua on aina saatavilla. Tässä tehtävässä on oiva mahdollisuus päästä kartuttamaan monipuolisesti omia taitoja. 

Arvostamme:

Sinun toivomme olevan Valviran laillistuksella varustettu jo valmistunut lähihoitaja, mutta myös loppu vaiheen opiskelijat otetaan tässä tehtävässä huomioon. Voimassa olevat lääkeluvat ovat plussaa, mutta eivät kuitenkaan pakolliset. Toivomme kuitenkin tarvittaessa innokkuutta niiden suorittamiseen. Myös aikaisempaa kokemusta vammaispuolella työskentelystä tulisi jo hiukan olla kerrytettynä. Tärkeintä on kuitenkin iloinen mieli ja hyvä asenne työtä kohtaan! 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit lähettää hakemuksesi myös WhatsAppin kautta numeroon 040 621 4660. Toimi nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Voit myös mieluusti esittää palkkatoiveesi!

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Vilma Heino

p. 040 621 4660