Lähihoitaja keikkatyöhön Riihimäelle
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2020

Haemme lähihoitajia ja lähihoitaja-opiskelijoita keikkatyöhön kotoisaan ja aktiiviseen kehitysvammaisten asumisyksikköön Riihimäelle. Kyseessä on keikkatyö ja työvuoroja on tarjolla pikaisesti! Keikkatyössä voit itse vaikuttaa työtuntimäärääsi sekä tuleviin vuoroihisi.

Työnkuvaus: 

Tässä työkohteessa pääset työskentelemään vaihtelevien työtehtävien parissa ja käyttämään osaamistasi, niin ohjaustyön saralla, mutta myös perushoidollisen työn parissa. Yksikkö tarjoaa asumispalveluja kehitysvammaisille henkilöille, joiden itsenäistä asumista tai ryhmäkotiasumista tuetaan yksilöllisten tarpeiden mukaisesti. Toiminta jakautuu kahteen erilliseen asumisyksikköön: ohjatun asumisen yksikköön ja ympärivuorokautiseen ryhmäasumiseen, joiden tarpeisiin myös työtehtävät vastaavat. Työsi on pääosin 2-vuorotyötä tässä eloisassa ja aktiivisessa palveluita tarjoavassa yksikössä. Mikäli koet kuitenkin olevasi parhaimmillasi myös yövuoroissa, voit halutessasi laajentaa työn 3-vuorotyöksi ja toivoa yövuoroja.

Sinulta toivomme lähihoitajan ammattitutkintoa ja Valviran laillistusta tai hoiva-alan opintoja. Osaamista olisi hyvä olla kertynyt perushoidollisista lähihoitajan tehtävistä ja lääkeluvat katsotaan eduksi. Tärkeintä on kuitenkin avoin ja aktiivinen työote.   

Tarjoamme:

Itse kohteessa saat ympärillesi 30 henkilön työtiimin, jonka kanssa jakaa työarkea. Aloituksen yhteydessä saat kattavan perehdytyksen, jonka avulla työnteon aloitus sujuu sulavasti. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen sekä tietenkin yksityisen sosiaalialan työehtosopimuksen mukaiset lisät. Meillä MediPowerilla tukenasi on innostunut ja huolehtiva tiimi, jonka saat kiinni yhdellä WhatsApp-viestillä tai puhelinsoitolla kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä. Olemme tukenasi koko työsuhteesi ajan.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit lähettää hakemuksesi myös WhatsAppin kautta numeroon 044 716 4779. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Voit myös mieluusti esittää tuntipalkkatoiveesi.

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Ellen Böök

p. 044 716 4779 (myös Whatsapp)

ellen.book@medipower.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1394754
  • Tehtäväalue: Terveydenhuolto/sosiaaliala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 2.12.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kanta-Häme, Riihimäki