(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja keikkatyöhön Riihimäelle
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.10.2020

Etsimme lähihoitajia ja lähihoidon opiskelijoita keikkatyöhön kotoisaan ja aktiiviseen kehitysvammaisten asumisyksikköön Riihimäelle. Kyseessä on keikkatyö ja työvuoroja on tarjolla välittömästi. Keikkatyössä voit itse vaikuttaa työtuntimäärääsi sekä tuleviin vuoroihisi.

Työnkuvaus: 

Tässä työkohteessa pääset työskentelemään vaihtelevien työtehtävien parissa ja käyttämään osaamistasi, niin ohjaustyön saralla, mutta myös perushoidollisen työn parissa. Yksikkö tarjoaa asumispalveluja kehitysvammaisille henkilöille, joiden itsenäistä asumista tai ryhmäkotiasumista tuetaan yksilöllisten tarpeiden mukaisesti. Toiminta jakautuu kahteen erilliseen asumisyksikköön: ohjatun asumisen yksikköön ja ympärivuorokautiseen ryhmäasumiseen, joiden tarpeisiin myös työtehtävät vastaavat. Työsi on pääosin 2-vuorotyötä tässä eloisassa ja aktiivisessa palveluita tarjoavassa yksikössä. Mikäli koet kuitenkin olevasi parhaimmillasi myös yövuoroissa, voit halutessasi laajentaa työn 3-vuorotyöksi ja toivoa yövuoroja.

Sinulta toivomme lähihoitajan ammattitutkintoa ja Valviran laillistusta tai hoiva-alan opintoja. Osaamista olisi hyvä olla kertynyt perushoidollisista lähihoitajan tehtävistä ja lääkeluvat katsotaan eduksi. Tärkeintä on kuitenkin avoin ja aktiivinen työote.   

Tarjoamme:

Itse kohteessa saat ympärillesi 30 henkilön työtiimin, jonka kanssa jakaa työarkea. Aloituksen yhteydessä saat kattavan perehdytyksen, jonka avulla työnteon aloitus sujuu sulavasti. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen sekä tietenkin yksityisen sosiaalialan työehtosopimuksen mukaiset lisät. Meillä MediPowerilla tukenasi on innostunut ja huolehtiva tiimi, jonka saat kiinni yhdellä WhatsApp-viestillä tai puhelinsoitolla kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä. Olemme tukenasi koko työsuhteesi ajan.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit lähettää hakemuksesi myös WhatsAppin kautta numeroon 044 740 0024. Toimi nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Voit myös mieluusti esittää tuntipalkkatoiveesi!

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Miia Kulmala

p. 044 740 0024 (myös Whatsapp)