(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja keikkatyöhön Pääkaupunkiseudulle
Barona Horeca Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2020

Etsimme työntekijöitä hoivakoteihin ja kotihoitoon, jossa työpäivät koostuvat vastuullisista ja monipuolisista hoiva- ja asiakaspalvelutehtävistä sisältäen asukkaiden avustamista päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti.

Hoiva-alalla työ on haastavaa ja rankkaakin, mitä sitä kieltämään. Mutta päiviin mahtuu myös kymmeniä sydämellisiä kohtaamisia, konkreettisia onnistumisia, tunteita, keskusteluja ja yksinkertaisesti mielettömiä ihmisiä. Ja kuten vaativassa työssä on tapana, huumori kukkii, nauru raikaa ja työyhteisössä on aidosti lämmin tunnelma. Ammattitaitoinen tiimi tukee toisiaan kaikissa tilanteissa.

Haemme asiakkaillemme lähihoitajia eripituisiin työsuhteisiin pääkaupunkiseudun alueelle. Työtä on tarjolla keikkatyöstä lyhyisiin määrä-aikaisuuksiin. Kerro meille millaisesta työsuhteesta olet kiinnostunut!

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto. Palkka määräytyy kokemuksesi mukaan.

Liitä mukaan kuvat tutkinto- ja työtodistuksistasi sekä mahdollisista LOVe suorituksistasi. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten täytä hakemus pikimmiten!

_Haluamme turvata kaikkien terveyden, joten teemme kaikki haastattelut videohaastatteluina. _