Lähihoitaja keikkatyöhön Kaaviin
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.2.2021

Etsimme nyt Kaavissa sijaitsevaan kohteeseemme lähihoitajia keikkatöihin. Tämä Kaavin keskustan tuntumassa sijaitseva palvelutalo tarjoaa kevyttä apua ja ympärivuorokautista hoivaa ikäihmisille. Keikkatyössä pääset itse vaikuttamaan työpäiviisi ja tuntimääriisi!

Kohteen ja työn kuvaus:

Kohde on suunniteltu tukemaan ikäihmisten hyvinvointia edistävää palveluasumista sekä optimaalista hoitotyötä. Sijaintinsa puolesta se tarjoaa virikkeellisen vehreän toimintaympäristön, joka näkyy myös asukaskunnan arjessa. Yksikön toiminta jakautuu kahdelle osastolle, joista toinen on yleisgeriatrinen ryhmäkoti ja toinen muistisairaille suunnattu. Sinun työnkuvaasi tässä kohteessa kuuluisi perushoidolliset tehtävät sekä potilaan yksilöllisen arjen ja hyvinvoinnin tukeminen. Kyseessä on ilta- ja viikonloppupainotteinen työ, yhdessä sovitulla työtuntimäärällä. Työn aloitus on mahdollisimman pian.

Toivomme:

Sinun tulisi olla valmistunut lähihoitaja tai lähihoidon opiskelija, jolla on aktiivinen ja potilaslähtöinen ote hoitotyöhön. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä, niin asukkaiden kuin myös työtiimisi ja omaisten kanssa, joten hyville vuorovaikutustaidoille tulee varmasti käyttöä. Voimassaolevat lääkeluvat katsotaan työnhakijan eduksi.

Tarjoamme:

Tässä tehtävässä pääset itse vaikuttamaan työtuntimäärääsi ja työskentelemään osana lämminhenkistä työyhteisöä. Keikkatyön aloituksen yhteydessä saat kattavan perehdytyksen työympäristöön ja potilaskuntaan, jolloin myös työntekosi sujuu mielekkäästi. Kyseessä on vuokratyöpaikka, jolloin työllistyt asiakaskohteeseen meidän MediPowerin kautta ja voitkin esittää meille hakemuksesi yhteydessä tuntipalkkatoiveen. Yksityisen sosiaalipalvelualan TES-mukaiset lisät kuuluvat tietenkin palkkaan. Lisäksi MediPowerin tiimi on viikon jokaisena päivänä tukenasi ja tavoitettavissasi puhelimitse tai viestillä.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit työtehtävästä, jätäthän hakemuksesi nettisivuillamme jo tänään. Vastaavasti voit myös soittaa tai laittaa hakemuksesi kätevästi vaikkapa WhatsAppin kautta! Hakemuksessasi voit kertoa aiemmasta työkokemuksestasi sekä esittää palkkatoivomuksen. 

Lisätietoja tehtävästä antaa:

HR-koordinaattori Miia Kulmala

p.044 740 0024

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1428406
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 28.2.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pohjois-Savo, Kaavi