(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja keikkatyöhön, Jyväskylä
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.8.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Etsimme  keikkailevia lähihoitajia sekä hoitoapulaisia asiakkaamme kohteisiin Jyvässeudulle. Kohteet ovat pääasiassa hoiva- ja palvelutaloja. 

Voit olla esimerkiksi opintojasi viimeistelevä opiskelija tai jo alalta kokemusta kerryttänyt konkari, joka hakee lisäansioita päätyönsä ohelle. Keikat voivat mahdollisuuksien mukaan jatkua myös pidempiaikaisina sijaisuuksina, riippuen omastakin tilanteestasi.

Työhön valittavalta lähihoitajalta edellytämme alan koulutusta ja tartuntatautilain 48§ mukaista rokotussuojaa. Hoitoapulaisen tehtäviä voi tehdä myös henkilö, jolla ei ole alan koulutusta. Arvostamme hyviä yhteistyötaitoja sekä joustavuutta ja aitoa motivaatiota kehittyä alan tehtävissä.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi.
 
 Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme.  Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.