(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja keikkatöihin kotihoivaan
Toimiva Koti / Domedi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2018
Etsitkö uutta hoiva-alan työtä, jossa pääset tuottamaan parasta hoiva-alan palvelua ja luomaan samalla parempaa arkea yksityisasiakkaillemme? Jos vastasit KYLLÄ, niin hae MEILLE!

Toimintamme kasvaessa Etsimme nyt LÄHIHOITAJAA tai sairaanhoidon opiskelijaa osaksi Toimivan Kodin kasvavaa kotihoidon tiimiä! Tarjoamme joustavaa työtä keikkaluontoisesti ja Sinulla on mahdollisuus toiveittesi mukaan vaikuttaa omiin tuntimääriisi ja vuoroihisi. Tehtävä sopii erinomaisesti esimerkiksi opintojen tai toisen työn ohelle!

Me Toimivalla Kodilla tuotamme yksityisille asiakkaillemme parasta mahdollista hoivapalvelua ja pyrimme toteuttamaan kaikki asiakkaittemme toiveet. Palvelumme on aina henkilökohtaista, asiakkaan toiveet ja tarpeet huomioivaa ja haluamme erottua muista alan toimijoista juuri henkilökohtaisen palvelun kautta! Palvelumme toteuttaa iloinen ja ammattitaitoinen henkilökuntamme, joka koostuu pääasiassa lähihoitajista ja muista hoiva alan ammattilaisista. Monesti olemme asiakkaittemme tukena hoivatöiden ohella myös muissa arjen askareissa, kuten esimerkiksi ruoan laitossa, pyykkihuollossa tai ihan vain asiointiapuna kaupassa.

Lähihoitajana vastaat omien asiakkaittesi hyvinvoinnista ja erilaisista kotihoivan tarpeista. Tapaat päivän aikana useita asiakkaitasi ja pyrit parhaan mahdollisen palvelun kautta tekemään heidän arjestaan parempaa ja sujuvampaa. Työtä tehdään keikkaluontoisesti, pääsääntöisesti kahdessa vuorossa, ma-su klo 06-14 ja 14-22.

Odotamme Sinulta Lähihoitajan ammattitutkintoa tai että olet suorittanut vähintään 1. vuoden sairaanhoitajan opinnot, sekä omaat mielellään jo hieman kokemusta kotona suoritettavasta hoivatyöstä. Toivomme, että olet iloinen, ystävällinen ja helposti lähestyttävä asiakaspalveluhenkinen persoona. Asenteesi on meille tärkeä, koska edustat työssäsi Toimivaa Kotia ja sen arvoja. Hyvä Suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito on työssä edellytyksenä, ruotsin ja englannin kielen taito katsotaan myös eduksi. Tässä työssä tarvitset myös b-ajokortin, oman auton käyttömahdollisuus on myös tehtävässä eduksi.

Tarjoamme Sinulle vakituisen työsuhteen hoiva-alan kasvavalla toimijalla. Hyvän perehdytyksen ja palvelumallimme lisäksi tarjoamme Sinulle iloisen ja kannustavan työyhteisön tuen, hyvät koulutusmahdollisuudet, sekä kilpailukykyisen palkkauksen.

Kiinnostuitko? Toivomme että haet meille mahdollisimman pian, sillä työmme alkavat nopealla aikataululla! Haastattelemme jo hakuajalla ja tehtävä täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Hakeminen meille on tehty helpoksi eikä vie montaa minuuttia, mikset siis hakisi meille saman tien? Hakuaika päättyy 18.11.2018