Lähihoitaja keikkatöihin Joroisiin
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.7.2020

Puuttuuko sinulta vielä kesätyö tai oletko innokas tarttumaan uusiin työtuuliin vapaa-aikasi tai kesäloma puitteissa? Meillä olisi etsinnässä aktiivisen työotteen omaava lähihoitaja keikkatyöhön Joroisiin ikäihmisten palveluasumisen pariin. 

Työnkuvaus: 

Aivan Joroisten keskustan tuntumassa sijaitseva kohde tarjoaa senioriasukkaille turvallisen ja virikkeellisen asumisympäristön, joka palvelee niin asukkaiden kuin myös hoitohenkilökunnan optimaalista arkea. Yksikkö koostuu neljästä ryhmäkodista, joissa on yhteensä 50 tuetun palveluasumisen asukaspaikkaa. Keikkatyöntekijän työtehtäviin kuuluu potilaiden yksilöllisen arjen tukeminen ja huolenpito, sisältäen mm. perushoitoa ja lääkkeidenjakoa. Töitä tehdään kuntouttavalla ja potilaslähtöisellä työotteella. Kyseessä on 2-vuorotyö ja voit itse vaikuttaa tuleviin työvuoroihisi. 

Toivomme:

Sinun tulisi olla valmistunut Valviran laillistama lähihoitaja. Voimassaolevat lääkeluvat ja kokemus ikäihmisten parissa toimimisesta katsotaan työnhakijan eduksi, mutta tärkeintä on innostunut ja aktiivinen asenne työtä kohtaan!

Tarjoamme:

Keikkatyön aloituksen yhteydessä saat perehdytyksen työympäristöön ja -yhteisöön sekä potilaskuntaan, jolloin myös työntekosi sujuu mielekkäästi. Kyseessä on vuokratyöpaikka, jolloin työllistyt asiakaskohteeseen meidän MediPowerin kautta ja voitkin esittää meille hakemuksesi yhteydessä tuntipalkkatoiveen. Yksityisen sosiaalipalvelualan TES-mukaiset lisät kuuluvat tietenkin palkkaan. Lisäksi MediPowerin tiimi on viikon jokaisena päivänä tukenasi ja tavoitettavissasi puhelimitse tai viestillä.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä työtehtävästä, jätäthän hakemuksesi nettisivuillamme jo tänään. Vastaavasti voit myös soittaa tai laittaa hakemuksesi kätevästi vaikkapa WhatsAppin kautta numeroon 044 740 0024!

Lisätietoja tehtävästä antaa:

HR-koordinaattori Miia Kulmala

p.044 740 0024

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1371777
  • Tehtäväalue: Terveydenhuolto/sosiaaliala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 9.8.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Etelä-Savo, Joroinen