(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja kehitysvammatyöhön, Kuopio
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.1.2021

Haemme nyt Kuopioon lähihoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen vammaistyön pariin. Työn aloitus on sopimuksen mukaan, mutta toivomme, että voisit aloittaa tammikuun 2021 aikana.

Työnkuvaus:

Kohde on pienehkö ympärivuorokautista palveluasumista, päivätoimintaa sekä tuettua asumista tarjoava asumiskeskus, joka jakautuu ryhmäkoteihin. Itsenäisemmin asuvat asukkaat asuvat erillisessä rivitalossa samalla alueella. Asukkaita on yhteensä parikymmentä, joista viisi elää itsenäisemmin. Kohteen palvelut ovat suunnattu eri ikäisille kehitysvammaisille tai muuten vammautuneille henkilöille. Asukkaiden avuntarve vaihtelee ja osa pärjää pienemmällä avustuksella. Kohde sijaitsee Kuopiossa Pirtin alueella.

Työ pitää sisällään lääkehoitoa, perushoitoa, asiakkaiden avustamista päivittäisissä toimissa sekä yleistä arjen sujuvuuden turvaamista ja omatoimisuuden tukemista. Viriketoiminta, ulkoilu ja yhdessä tekeminen ovat iso osa kohteen arkea. Pääsetkin tässä työssä suunnittelemaan ja toteuttamaan halutessasi erilaisia aktiviteetteja asukkaiden arjen piristykseksi. Työ on joko 3-vuoro- tai 2-vuorotyötä hakijan toiveen mukaan.

Hakijalla tulisi olla lähihoitajan koulutus, tai opinnoista vähintään 120 osp suoritettuna. Voimassa olevat lääkeluvat ja aiempi työskentely kehitysvammaisten parissa katsotaan eduksi, mutta ne eivät ole pakollisia! Saat paikalla perehdytyksen ja tärkeintä on avoin sekä reipas asenne.

Tarjoamme:

Saat vakituisen, turvallisen työsuhteen ja työllistyt suoraan asiakasyrityksemme kirjoille. Pääset työskentelemään monipuolisten työtehtävien parissa ja sinulla on mahdollisuus suunnitella ja muokata omaa työnkuvaasi. Lisäksi pääset tekemään erittäin merkityksellistä työtä tukien ja mahdollistaen kohteen asukkaiden omatoimista, onnellista arkea! Asukkaita on suhteellisen vähän, joten työpäiviin ja asukkaiden kohtaamiseen sekä heihin tutustumiseen saa aidosti keskittyä. Saat kattavan perehdytyksen ja osaavan tiimin sekä esimiehen tuen.

MediPowerin tiimi on tukenasi koko hakuprosessin ajan ja todennäköisesti kyselemme kuulumisia vielä aloituksesi jälkeenkin! Hoidamme hakuprosessin sutjakasti ja haastattelu meidän kanssa järjestetään turvallisesti etänä.

Hakuprosessi:

Täytä hakemus sivuillamme tai lähetä CV:si ja hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen ellen.book@medipower.fi. Vaihtoehtoisesti voit laittaa esimerkiksi viestin suoraan WhatsAppiin minulle numeroon 044 716 4779. Voit kertoa itsestäsi, osaamisestasi ja kokemuksestasi. Käsittelemme hakemuksia pääasiallisesti joka arkipäivä!

Lisätietoja tehtävästä:

HR-koordinaattori Ellen Böök

p. 044 716 4779 (myös WhatsApp)

ellen.book@medipower.fi