Lähihoitaja kehitysvammaisten pariin, Rauma
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.6.2021

Vammaistyöstä kiinnostunut lähihoitaja! Etsitkö itsellesi kesän ajaksi joustavaa sijaisuutta? Haemme nyt asiakasyksiköllemme Raumaan lähihoitajaa kesätyöhön! Työkohde on kodinomainen kehitysvammaisten palvelukoti.

Työnkuvaus:

Tämä 15 paikkainen kohde tarjoaa asukkailleen ympärivuorokautista palveluasumista ja yksilöllistä tukea. Kohde sijaitsee Raumalla viihtyisällä asuinalueella. Työtä on tarjolla koko kesä- ja heinäkuun ajalle ja mahdollisuuksiesi mukaan voit tehdä joko 3- tai 2-vuorotyötä. Saat esittää toiveita työvuoroista, joita haluaisit tehdä sijaisuuden ajalla. 

Työ pitää sisällään asukkaiden ohjaamista ja avustamista arjessa. Asukkaiden kanssa ulkoilu ja muussa monipuolisessa virike- ja harrastustoiminnassa avustaminen ovat oleellinen osa työtä. Lisäksi työhön kuuluu perushoidollisia tehtäviä, kuten hygieniassa avustamista sekä lääkehoitoa. 

Toivomme:

Toivomme, että olet Valviran nimikelaillistama lähihoitaja, tai alan loppuvaiheen opiskelija (väh. 120 osp suoritettuna). Aiempi työskentely kehitysvammaisten tai fyysisesti vammautuneiden henkilöiden kanssa on plussaa, mutta ei pakollista. On mahtavaa, jos sinulta löytyy jo valmiiksi voimassa olevat lääkeluvat, sillä ne tulisi tätä sijaisuutta varten olla kunnossa.

Tarjoamme:

Työtehtäväsi tarjoavat mielenkiintoisen työviikon täysillä tunneilla ainakin kesä- ja heinäkuun ajan. Pääset itse vaikuttamaan työaikoihisi. Aloituksen yhteydessä saat kattavan perehdytyksen, jonka avulla työnteon aloitus ja työskentelyyn sopeutuminen sujuvat sulavasti.

Työllistyt kohteeseen meidän MediPowerin kautta. Me maksamme sinulle työstäsi hyvän korvauksen, ja palkka kilahtaa tilillesi aina 2 viikon välein perjantaisin. Meidän tiimi on tukenasi koko kesätyösi ajan, ja meidät saa aina helposti kiinni viestitse tai soittamalla. Rekrytointiprosessimme on nopea, ja järjestämme haastattelut helposti etänä, joten voit jutella kanssamme työstä lisää helposti vaikka omalta kotisohvaltasi! 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit työtehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit laittaa minulle helposti hakemuksesi vaikka WhatsAppissa. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja etenemme haastattelujen kanssa jo hakuaikana. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Toivottavasti kuulemme juuri sinusta pian.

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Vilma Heino

p. 040 621 4660 (myös WhatsApp)

vilma.heino@medipower.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1460880
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 5.7.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Satakunta, Rauma