Lähihoitaja kehitysvammaisten pariin, Martinlaakso
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 29.4.2021

Onko sinun kalenterissasi tilaa vielä tulevaa kesää ajatellen? Tästä voit napata itsellesi mahtavan kesätyön tai vaikkapa vakituisen työn! Mikäli taas keikkailu on enemmin sinun juttusi, niin onnistuu sekin! Etsimmekin nyt lähihoitajaa asiakkaallemme Vantaan Martinlaaksoo kehitysvammaisten pariin. 

Työnkuvaus: 

Tämä melko pieni, yhdeksän paikkainen ryhmäkoti tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa kehitysvammaisille ja autismin kirjon henkilöille. Kaikki asukkaat ovat yli 18-vuotiaita. Kohde sijaitsee Martinlaaksossa hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella. Tällä hetkellä tarjolla olisi 2-vuorotyötä. Saat itse valita, haluatko työllistyä kohteeseen vakituisesti tai esimerkiksi määräaikaiseen sijaisuuteen (esim. 2-6kk). Tässä tehtävässä on myös osa-aikatyön mahdollisuus, joten saat mahdollisuuden työskennellä juuri sinulle sopivalla tavalla. 

Tarjoamme:

Tässä tehtävässä pääset tarjoamaan ja toteuttamaan laadukasta arkea vammaispuolen henkilöille yhdessä ammattitaitoisen ja huumorintajuisen tiimin kanssa. Työkaverit ottavat sinut läpmimästi vastaa ja sinut perehdytetään työtehtäviin huolellisesti. Saat mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoasi ja halutessasi saat olla mukana koko yksikön toiminnan kehittämisessä. Saat itse vaikuttaa omiin työaikoihisi ja toivoa juuri sinulle sopivia työvuoroja. 

Toivomme:

Sinun tulisi olla jo valmistunut lähihoitaja Valviran myöntämällä laillistuksella tai loppuvaiheen opiskelija. Arvostamme suuresti aikaisempaa työkokemusta kehitysvammaisten parissa työskentelystä, mutta reipas asenne ja aito kiinnostus työtä kohtaan kuitenkin ratkaisee. Sinulta toivomme hyviä sosiaalisia taitoja sekä oma-aloitteista työotetta. Tämä työpaikka on savuton. 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit keikkatyöstä meillä MediPowerilla, jätäthän hakemuksesi jo tänään! Vastaavasti voit myös soittaa tai laittaa hakemuksesi kätevästi vaikkapa WhatsAppin kautta! Sinun ei siis ole pakko täyttää nettisivuillamme olevaa hakemuspohjaa. Hakemuksessasi voit kertoa työkokemuksestasi ja esittää toiveita sekä työn että palkan suhteen.

Odotamme innolla juuri sinun yhteydenottoasi ja liittymistä mukavaan ja huumorintajuiseen porukkaamme! MediPowerilla sinut ottaa lämpimästi vastaan Aki, Mari, Aleksandra, Vilma, Miia ja Ellen.

Lisätietoja:

HR-koordinaattori Vilma Heino

p. 040 621 4660 (myös WhatsApp)

vilma.heino@medipower.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1450282
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 10.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Vantaa