Lähihoitaja, Kauklahden elä ja asu-keskus
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.11.2021

Kuvaus tehtävästä:
Tervetuloa lähihoitajaksi Kauklahden elä ja asu seniorikeskukseen!
Työsuhde on vakituinen lähihoitajan tehtävä moniammatillisessa 62 työntekijän työyhteisössä. Työskentely yksikössä on asiakaslähtöistä, elämänmakuista ja kuntouttavaa sisältäen asiakkaiden perustarpeista huolehtimisen. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen sekä työpaikan, jossa voit työskennellä monipuolisesti omaa osaamistasi hyödyntäen.
Työ on alkuun pääsääntöisesti yötyötä, mutta sisältää myös päivävuoroissa työskentelyä yksikön tilanteen mukaan.

Kauklahden elä ja asu -seniorikeskuksen asumisyksikössä asuu 74 ympärivuorokautista hoivaa tarvitsevaa senioria. Toiminta asumisyksikössä on yhteisöllistä. Kaikki otetaan mukaan päivittäiseen toimintaan, eikä ketään jätetä pysyvästi vuoteenomaksi. Henkilökunta elää työpäivänsä yhdessä asukkaiden kanssa.

Työpaikan nimi: Kauklahden elä ja asu seniorikeskus


Työaika: 114,45 tuntia/ 3 vko , jaksotyö


Sopimusala:
SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset:
Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto. Lähihoitajan nimikkeellä toimivalta edellytetään oikeutta käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä.

Tehtävässä edellytetään:
Lääkelupien suorittamista 3 kk kuluessa työsuhteen alkamisesta.
Tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Arvostamme:
Hyviä yhteistyötaitoja, vastuullisuutta ja intoa oppia uutta.

Viihtyisä ja kodinomainen Kauklahden asu ja elä-seniorikeskus tarjoaa tehostettua pitkäaikaista hoiva-asumista 74 espoolaiselle seniorille. Työyhteisöömme kuuluu sairaanhoitajia, lähihoitajia, hoiva-avustajia sekä laitosapulaisia.

Työyhteisömme on monikulttuurinen ja meillä sekä asukkaat että työntekijät viihtyvät hyvin. Mielestämme senioreiden palveluasumisen tulee olla elämänmakuista ja ikäihmisen toimintakykyä tukevaa. Työyhteisössämme noudatetaan Espoon pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot.

Meille pääset näppärästi bussilla tai junalla ja lähimmälle asemalle/pysäkille on matkaa ainoastaan n. 150 metriä. Junamatka Helsingin päärautatieasemalta Kauklahteen vie 21-29 minuuttia riippuen ajankohdasta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot