(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja, Katriinankoti
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2019

Katriinankoti on 29 ikäihmisen koti. Arvostamme aktiivista arkea jossa on mielekästä tekemistä. Muistisairaanhoidosta edellytämme kokemusta ja arvostamme validaatiokoulutusta. Kotimme sijaitsee Ylöjärven Siivikkalassa maaseudun rauhassa. Kurkkaa täältä lisätietoja yksiköstä.

Haemme nyt Katriinankotiin innokasta ja auttavaista LÄHIHOITAJAA osa-aikaiseen tuntityöhön vakituiseen työsuhteeseen. Työ on luonteeltaan 3-vuorotyötä ja alkaa 1.3.19 tai sopimuksen mukaan.

Tehtävä on vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä sisältäen asiakkaiden avustamista päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Tavoitteena on ylläpitää asukkaiden toimintakykyä ja edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Sinulta edellytämme:

  • lähihoitajan tutkintoa
  • voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia
  • aitoa kiinnostusta ikääntyneiden hyvinvoinnin tukemiseen
  • joustavaa, päättäväistä ja lämmintä työotetta

Aikaisempi työkokemus ikäihmisten parissa on ehdotonta plussaa!

 Mitä me tarjoamme työnantajana?

Esperissä puhaltavat uudet tuulet ja haluamme panostaa meille arvokkaaseen henkilöstöömme. Olemme sitoutuneet kehittämään toimintaamme sekä toimialamme tulevaisuutta. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Jätäthän hakemuksesi linkin kautta viimeistään 15.2.19.

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään yksikönpäällikkö Tiina Jokinen, 050-5606203, tiedustelut s.postitse tiina.jokinen@esperi.fi

 Esperi on Savuton Työpaikka.

Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.