(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja Karjaalle
SOL Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.2.2018
Haemme asiakkaallemme Karjaalle, hoivapalvelutyöhön määräaikaiseen työsuhteeseen

LÄHIHOITAJAA

Työsuhde on määräaikainen ja kestää noin 3 kuukautta. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan, kuitenkin mahdollisimman pian. Mahdollisuus myös jatkoon. Työtä tehdään kolmessa vuorossa arkena ja viikonloppuisin, mutta työvuoroista sovitaan tarkemmin työsuhteen alussa.

Työ edellyttää soveltuvaa koulutusta ja aiempi työkokemus lähihoitajan tehtävistä katsotaan eduksi. Huomaathan, että kyseisessä työssä tarvitset suomen lisäksi myös ruotsin kielen hallintaa. Työ on luonteeltaan hyvin ihmisläheistä ja työssä hoivatyötä tehdään kokonaisvaltaisesti. Tämän vuoksi arvostamme aurinkoista ja iloista asennetta työtä kohtaan sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Lisätietoja tehtävästä voi tiedustella sähköpostitse: paivi.suutarinen@sol.fi

Haethan tehtävää mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tarjoamme sinulle iloisen työilmapiirin sekä mukavan asiakaskohteen. Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOL:ssa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.