Lähihoitaja Kannelmäkeen
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 25.1.2022

Etsimme asiakkaallemme Helsingin Kannelmäkeen lähihoitajaa työskentelemään vammaisille suunnatussa palveluasumisessa. Tarjolla olisi 2-6kk sijaisuus ja jopa vakituinen paikka. Aloitus mahdollisimman pian. 

Työnkuvaus:

Kohde on 25 asunnon moderni palvelutalo, joka tarjoaa tehostettua palveluasumista vammaisille henkilöille. Palvelut ovat saatavilla kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä. Lähihoitaja pääsee tekemään monipuolista työtä joustavassa työyhteisössä, jossa tavoitteena olisi asukkaiden toimintakyvyn vahvistaminen ja tukeminen. Kyseessä on 3-vuorotyö, mutta myös 2-vuorotyö on mahdollista. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

Sinulta edellytämme lähihoitajan ammattitutkintoa sekä Valviran laillistusta. Myös loppuvaiheen opiskelijat otetaan huomioon. Toivomme itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta, tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja sekä joustavuutta. Omaat hyvät yhteistyötaidot ja ammatillisen otteen työhösi. Sinulla tulisi olla voimassa olevat lääkeluvat. Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa sekä rokotesuojaa koronavirusta vastaan.

Tarjoamme:

Haluamme MediPowerilla antaa työntekijöillemme täyden tuen ja olla avuksi aina tilanteen niin vaatiessa. Arvostamme työtäsi, joten haluamme tarjota siitä myös hyvän korvauksen. Tässä tehtävässä on oiva mahdollisuus päästä kartuttamaan monipuolisesti omia taitoja.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, laitathan hakemuksen nettisivujemme kautta jo tänään! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Vaihtoehtoisesti voit lähettää CV:si ja hakemuksesi osoitteeseen vilma.heino@medipower.fi. Kerro hakemuksessasi itsestäsi, osaamisestasi sekä työkokemuksestasi. Voit myös vapaasti lisätä oman palkkatoiveesi ja kertoa oletko kiinnostunut sijaisuuksista, vai vakituisemmasta työstä.

Lisätietoja tarvittaessa antaa:

HR-konsultti Vilma Heino

p. 040 621 4660

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1548103
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 6.2.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Helsinki