Lähihoitaja, Kannelmäen palvelutalo
Helsingin Kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 29.12.2021

Tehtävän kuvaus

Haemme lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen Kannelmäen palvelutaloon, ryhmäkoti Sinikelloon. Työsuhde on mahdollista aloittaa 7.3.2022 tai sopimuksen mukaan. Työ on 3-vuorotyötä.

Toivomme sinulta kiinnostusta iäkkäiden parissa työskentelyyn, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä asiakaslähtöistä ja kunnioittavaa ajattelutapaa. Toivomme myös, että tunnet kuntoutumista edistävän hoitotyön omaksesi ja haluat kehittää ikääntyneiden hoitoon liittyviä käytäntöjä yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa. Meille on tärkeää tuoda työhön mukaan iloa ja luovuutta sekä aitoa läsnäoloa.

Sinikellossa asuu yhteensä 39 asukasta, jotka tarvitsevat ympärivuorokautista huolenpitoa. Asukkaat on jaettu kolmeen kerrokseen. Yhdessä kerroksessa on 13 asukasta. Vastuuhoitajana toimiessasi tehtäviisi kuuluu asukkaiden kokonaisvaltainen hoitotyön suunnittelu, toteutus ja arviointi yhdessä asukkaan, hänen läheistensä ja tiimin kanssa. Tiimissä työskentelee myös sairaanhoitajia, fysioterapeutti, toimintaterapeutti sekä sosiaaliohjaaja. Käytössämme ovat Apotti -tietojärjestelmä.

Sinikelloon on kiva tulla töihin. Tiimi on saanut usein positiivista palautetta omaisilta, keikkalaisilta ja opiskelijoilta. Perehdytämme sinut tehtäviisi ja tarjoamme sinulle innostavan ja mielenkiintoisen työn ammattitaitoisessa työyhteisössä. Helsingin kaupungilla on hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä henkilöstöedut. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi.

Lisätietoa Helsingin kaupungista työnantajana löydät osoitteesta helsinkirekry.fi. Kannelmäen palvelutalon toimintaan voit tutustua internetissä ja Facebookissa.

Kelpoisuusehto:

Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä työnantajalle huumausainetestiä koskeva todistus.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisäksi tehtävässä edellytetään:
Koeaikana on suoritettava LOP lääkehoidon kurssit ja tentit hyväksytysti.

Luemme eduksi:
Kokemuksen työstä ikääntyvien muistisairaiden parissa.

Sopimusala

SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Sanna Kumpulainen, osastonhoitaja, p. 09 310 69914, sanna.kumpulainen@hel.fi Eriikka Niinikoski-Makkonen, vastaava sairaanhoitaja, p. 09 310 24543 Riitta Jalava, johtaja, p. 09 310 48811

Lisätietoa

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1543762
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 26.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki