(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja - Jyväskylä, Turku, Lahti
Invalidiliiton Asumispalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2019
Valtakunnallinen Validia Asuminen on vastuullinen kotimainen yritys ja osa Invalidiliitto-konsernia. Toteutamme laadukkaita asumispalveluja fyysisesti vammaisille, kehitysvammaisille ja muun vamman tai sairauden vuoksi apua tarvitseville, jotta jokainen voisi elää mahdollisimman itsenäistä elämää. Panostamme hyvän asiakaskokemuksen ja asiantuntijuuden jatkuvaan kehittämiseen. Toimimme lähes 1400 ammattilaisen voimin 40 toimipaikassa ympäri Suomen. Validia Asuminen haluaa olla arvokkaan elämän rakentaja.
Etsimme yhteistyössä Invalidiliiton Asumispalvelut Oy:n kanssa useampaa lähihoitajaa Jyväskylän, Turun ja Lahden toimipisteisiin. Työsuhteet ovat toistaiseksi voimassa olevia ja tehdään suoraan Invalidiliiton Asumispalvelut Oy:n kanssa. Eilakaisla avustaa rekrytoinnissa ja on yhteydessä työnhakijoihin jo hakuajan aikana. 

Tarvitsemme Sinua!

Monipuolinen työnkuva kaipaa myös monipuolista tekijää, oletkin etsimämme henkilö mikäli:
  • Omaat hyvän fyysisen kunnon, sillä toimenkuva pitää sisällään liikuntarajoitteisten henkilöiden tukemista, ohjaamista ja avustamista
  • Sinulta löytyy huumorintajua, napakkuutta ja sopeutumiskykyä, sillä asiakkaiden ikä ja elämäntilanteet vaihtelevat suuresti
  • Puhut ja kirjoitat suomen kieltä, sillä työ pitää sisällään asiakastietojen kirjaamista asiakastietojärjestelmään
  • Haluat kehittää toimintaa ja tuoda tullessasi positiivista energiaa työympäristöön
Koulutukseltasi olet esimerkiksi lähihoitaja, henkilökohtainen avustaja tai hoiva-avustaja. Arvostamme työkokemusta, mutta meille tärkeintä on asenne ja halu oppia uutta. Tästä syystä toivomme Sinun hakevan tehtävään, vaikka koulutuksen jälkeistä työkokemusta ei olisikaan vielä ehtinyt kertyä.

Validia Asuminen

Työnantajana Validia Asuminen pystyy tarjoamaan Sinulle kilpailukykyisen palkan ja ison työnantajan edut. Henkilökunnan hyvinvointia tuetaan muun muassa liikunta- ja kulttuuriseteleillä, kouluttautumismahdollisuuksilla ja kattavalla työterveyshuollolla. Käytössä on yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimus ja kilpailukykyinen palkka. Työyhteisö on monipuolinen ja avoin, toivottaen tervetulleiksi uudet työyhteisön jäsenet. Työtä tehdään kolmessa vuorossa, mutta elämäntilanteen mukaiset joustot otetaan mahdollisuuksien mukaan huomioon työvuorosuunnittelussa.


Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Viivi Nykänen, puh. 050 593 3220 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi.
Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen 29.9.2018 mennessä osoitteessa www.kaislanet.eilakaisla.fi