(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja / Jukola-Impivaara
Jukola, Impivaara

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.1.2021

Jukola-Impivaarassa taloissa työskennellään ikäihmisten ympärivuorokautisessa tehostetussa palveluasumissa. Talomme sijaitsevat aivan Näsijärven rannassa lähellä keskustaa. Meillä on loistavat ulkoilumahdollisuudet ja näitä toivommekin hyödynnettävän asukkaiden kanssa

Tehtävänä on huolehtia ja vastata ikäihmisten yksilöllisestä ja omannäköisestä elämästä. Auttaa asukkaita heidän perustarpeissaan (pukeutuminen, pesut, ruokailuun liittyvät asiat, lääkehoito yms.) ja muissa erityistä apua tarvitsevissa asioissa. Virikkeellisyyden järjestäminen asukkaille yksilöllisten toiveiden mukaan.

Tehtävään haemme nimikesuojattua lähihoitajaa tai lähihoitajaopiskelijaa, jolla on vaadittavat opintokokonaisuudet ja lääkehoito suoritettuna. Lähihoitajan tehtävässä voi toimia myös muun soveltuvan sosiaali- ja/tai terveydenhuollon koulutuksen suorittanut tai sairaanhoitaja/terveydenhoitaja-opiskelija, joilla on sairaanhoitajan tutkinnosta suoritettuna vähintään 60 op, ensimmäinen harjoittelu ja lääkehoito. Valitulta edellytetään Love-lääkehoidon verkkotestin hyväksytty suorittaminen ennen työsuhteen alkamista. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotesuojaa ja hygienipassia.
Arvostamme aiemaai kokemusta ikäihmisten hoitotyöstä.

Hakuaika päättyy 14.2.2021.
Hakeminen Kuntarekryn kautta ja ohjeet hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.
Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!
Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Anne Kortteinen p. 040 639 7928, anne.kortteinen@tampere.fi