Lähihoitaja Joutsaan
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 17.11.2020

Oletko vailla työpaikkaa, jossa saat itse vaikuttaa työsuhteen kestoon sekä työtunteihin? Nyt olisi ainutlaatuinen mahdollisuus työskennellä juuri omaan elämäntilanteeseesi sopivalla tavalla! 

Etsimme nyt asiakkaallemme Joutsaan kahta lähihoitajaa vakituiseen tai määräaikaiseen työsuhteeseen. Jos haluat tehdä sijaisuutta, saat itse määritellä sen keston. Aloitus tässä tehtävässä on mahdollisimman pian, mutta kuitenkin joustavasti. 

Työnkuvaus:

Työkohde on 31 paikkainen ikäihmisten hoivakoti. Kohde tarjoaa asukkailleen ympärivuorokautista hoivaa vuoden jokaisena päivänä.  Kyseessä on 3-vuorotyö, mutta halutessasi sinun on mahdollista tehdä myös 2-vuorotyötä. Työtehtävänäsi on asukkaiden avustaminen heidän jokapäiväisissä toimissaan, sekä toteutat mukavaa ja turvallista hoivakodin arkea. Myös yhteistyö työntekijöiden ja omaisten kanssa on osa työtä. Tässä tehtävässä menestyminen edellyttää lähihoitajan ammattitutkintoa sekä voimassa olevaa hygieniapassia. Työsuhteen alussa sinun tulisi myös suorittaa lääkeluvat. 

Tarjoamme:

Tässä kohteessa saat kattavan perehdytyksen työtehtäviin sekä lämpimän vastaanoton työyhteisöön. Työntekijöistä sekä kohteen asukkaista todella välitetään jokaisen tarpeet huomioiden. Saat mahdollisuuden kehittyä ja edetä urallasi. Kohteessa on vapaana olevia huoneita, joissa sinun on mahdollista yöpyä veloituksetta, mikäli oma asuinpaikkasi on vaikkapa hiukan kauempana. MediPowerilla olemme tukenasi koko työsuhteen ajan. Olemme helposti ja nopeasti tavoitettavissa ja saatkin aina apua mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin. 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit laittaa minulle helposti viestiä vaikka WhatsAppissa. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja etenemme haastattelujen kanssa jo hakuaikana. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Lisäksi voit esittää palkkatoiveesi! Toivottavasti kuulemme juuri sinusta pian!

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Vilma Heino

040 621 4660

vilma.heino@medipower.fi 

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1396407
  • Tehtäväalue: Terveydenhuolto/sosiaaliala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 1.12.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Joutsa