(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja joustavaan sijaisuuteen, Nummela
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.11.2020

Etsimme pikaisella aikataululla Nummelaan Vihtiin kahta lähihoitajaa 2-3kk sijaisuuksiin viihtyisään ikäihmisten palvelukeskukseen muistisairaiden pariin.

Sijaisuuden aloitus ja lopetus ovat joustavasti sovittavissa. Lisäksi kohteeseen väh. 2kk ajaksi työllistyvä sijainen on oikeutettu mehevään tsemppari-bonukseen!

Työnkuvaus:

Lähihoitajan työ on 3- tai 2-vuorotyötä täysillä tai osa-aikaisilla tunneilla arkisin ja viikonloppuisin muistiyksikössä. Muistiyksikössä on tällä hetkellä 17 asukasta. Lähihoitaja työskentelee tiimissä yhdessä palveluvastaavan ja muiden lähihoitajien kanssa. Työhön kuuluu hoidon tarpeen arviointia ja suunnittelua, lähihoidon rutiinitehtäviä perushoidossa, viriketoiminnan suunnittelua ja toteutusta sekä kirjauksia. Tehtävässä voi hyödyntää omaa tarkempaa osaamistaan ja tarkemmista työnkuvista voidaan sopia henkilökohtaisesti.

Toivomme:

Hakijalla tulisi olla lähihoitajan koulutus tai vähintään 2/3 opinnoista suoritettuna. Aiempi työskentely muistisairaiden parissa katsotaan eduksi, mutta se ei ole täysin pakollista. Kohteessa on oma Aino&Eino -lääkelupakoulutus, jonka kohteeseen työllistyvä lähihoitaja pääsee suorittamaan.

Tarjoamme:

Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työsuhteesi kestoon ja aloituspäivämäärään sekä työtuntien määrään. Lisäksi pääset suunnittelemaan tarkempaa työnkuvaasi. Saat kattavan perehdytyksen ja osaavan tiimin tuen. Tarjoamme sinulle myös kilpailukykyisen palkkauksen sekä bonuksen. Voit esittää palkkatoiveen hakemuksesi yhteydessä! Lisäksi MediPowerin HR-tiimi on tukenasi koko työsuhteesi ajan ja meidät saa kiinni viikon jokaisena päivänä helposti vaikka WhatsAppin kautta.

Hakuprosessi:

Täytä hakemus sivuillamme tai lähetä hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen ellen.book@medipower.fi. Vaihtoehtoisesti voit laittaa esimerkiksi videohakemuksen tai viestin, jossa kerrot itsestäsi minulle numeroon 044 716 4779 (mieluiten WhatsAppiin). Voit kertoa itsestäsi, osaamisestasi ja kokemuksestasi. Käsittelemme hakemuksia pääasiallisesti joka arkipäivä ja olemme sinuun pikaisesti yhteydessä!

Lisätietoja tehtävästä:

HR-koordinaattori Ellen Böök

p. 044 716 4779 (myös WhatsApp)

ellen.book@medipower.fi