(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja Järvenpäähän
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2020

Etsimme asiakkaallemme lähihoitajaa työskentelemään ikäihmisille suunnatussa hoivakodissa. Kohde on muistisairaiden ikäihmisten palvelutalo, jossa tehostettua ympärivuorokautista hoivaa. Kohde sijaitsee Järvenpäässä, rauhallisella Terholan asuinalueella hyvien kulkuyhteyksien päässä Järvenpään keskustasta. Kyseessä on määräaikainen työsuhde 21.9.2020-31.8.2021 välisellä ajalla. Työsuhteen keston suhteen voidaan kuitenkin joustaa, joten älä epäile ottaa yhteyttä, mikäli tämä sinua kiinnostaa! Tämä työpaikka on savuton.

Työnkuvaus:

Lähihoitaja pääsee tekemään monipuolista työtä joustavassa työyhteisössä, jossa uudet tekijät perehdytetään tiimin tuella hyvin uusiin tehtäviin. Työhön kuuluu lääkehoitoa ja sekä kodinhoidollisia tehtäviä. Työtä voidaan tehdä kahdessa tai kolmessa vuorossa hakijan toiveista riippuen. Työvuoroja on arkisin sekä viikonloppuisin. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

Työntekijältä toivomme lähihoitajan tutkintoa sekä Valviran nimikelaillistusta. Toivomme itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta, tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja sekä joustavuutta. Omaat hyvät yhteistyötaidot ja ammatillisen otteen työhösi. On hyvä, jos sinulla on voimassa olevat lääkeluvat, mutta ne on mahdollista suorittaa myös kohteessa työllistymisen yhteydessä. Voimassa oleva rokotesuoja sekä hygieniapassi ovat tässä tehtävässä pakolliset.

Tarjoamme:

Haluamme MediPowerilla antaa työntekijöillemme täyden tuen ja olla avuksi aina tilanteen niin vaatiessa. Arvostamme työtäsi, joten haluamme tarjota siitä myös hyvän korvauksen. Tässä tehtävässä on oiva mahdollisuus päästä kartuttamaan monipuolisesti omia taitoja. Tehtävään valittu henkilö tulee työllistymään aluksi MediPowerin kautta (6kk), jonka jälkeen on mahdollisuus siirtyä suoraan asiakasyritykseen.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä työtehtävästä, jätäthän hakemuksesi nettisivuillamme jo tänään. Vastaavasti voit myös soittaa tai laittaa hakemuksesi kätevästi vaikkapa WhatsAppin kautta! Hakemuksessasi voit kertoa kokemuksestasi sekä esittää toiveita sekä työn että palkan suhteen. 

Odotamme innolla juuri sinun yhteydenottoasi ja liittymistä mukavaan ja huumorintajuiseen porukkaamme! MediPowerilla sinut ottaa lämpimästi vastaan Aki, Mari, Vilma, Miia ja Ellen. 

Lisätietoja tehtävästä antaa:

HR-koordinaattori Vilma Heino

p. 040 621 4660