(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja Järvenpäähän
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2019

Etsimme asiakkaallemme Hoivakoti Elna-Mariaan kahta lähihoitajaa työskentelemään ikäihmisille suunnatussa hoivakodissa. Kohde on 26 paikkainen muistisairaiden ikäihmisten palvelutalo, jossa tehostettua ympärivuorokautista hoivaa. Kohde sijaitsee Järvenpäässä, rauhallisella Terholan asuinalueella hyvien kulkuyhteyksien päässä Järvenpään keskustasta. Työ on vakituinen työsuhde ja aloitus mieluiten mahdollisimman pian, mutta myös erikseen sovittu aloitus mahdollinen. Tämä työpaikka on savuton.

Työnkuvaus:

Lähihoitaja pääsee tekemään monipuolista työtä joustavassa työyhteisössä, jossa uudet tekijät perehdytetään tiimin tuella hyvin uusiin tehtäviin. Työhön kuuluu lääkehoitoa ja sekä kodinhoidollisia tehtäviä. Työtä voidaan tehdä kahdessa tai kolmessa vuorossa hakijan toiveesta riippuen.   

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

Työntekijältä edellytetään Terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaista oikeutta käyttää lähihoitajan ammattinimikettä. Otamme myös loppuvaiheen lähihoitajaopiskelijat huomioon. Toivomme itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta, tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja sekä joustavuutta. Omaat hyvät yhteistyötaidot ja ammatillisen otteen työhösi. On hyvä, jos sinulla on voimassa olevat lääkeluvat, mutta ne on mahdollista suorittaa myös kohteessa työllistymisen yhteydessä. Voimassa oleva rokotesuoja on välttämätön.

Tarjoamme:

Haluamme MediPowerilla antaa työntekijöillemme täyden tuen ja olla avuksi aina tilanteen niin vaatiessa. Arvostamme työtäsi, joten haluamme tarjota siitä myös hyvän korvauksen. Tässä tehtävässä on oiva mahdollisuus päästä kartuttamaan monipuolisesti omia taitoja. Tehtävään valittu henkilö tulee työllistymään aluksi MediPowerin kautta (6kk), jonka jälkeen on mahdollisuus siirtyä suoraan asiakasyritykseen.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, laitathan hakemuksen nettisivujemme kautta jo tänään! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Vaihtoehtoisesti voit lähettää CV:si ja hakemuksesi osoitteeseen mari.uusluoto@medipower.fi. Kerro hakemuksessasi itsestäsi, osaamisestasi sekä työkokemuksestasi. 

Lisätietoja tarvittaessa antaa:

HR-konsultti Mari Uusluoto

p. 050 436 5452