(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja Jalasjärvelle
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2020

Etsimme lähihoitajaa asiakkaallemme Jalasjärvelle keikkatyöhön! Nyt aluksi vuoroja tarjolla kolmeksi viikoksi 26.10.2020 - 15.11.2020 väliselle ajalle, mutta halutessasi sinun on mahdollista jatkaa keikkailua tuon kolmen viikon jälkeenkin. Tarjolla on sekä aamu- että iltavuoroja. 

Työnkuvaus:

Hoivakoti tarjoaa tehostettua palveluasumista ikäihmisille sekä vakituisesti että myöskin lyhytaikaisesti. Kohde on 42 paikkainen yksikkö, jossa on hoitohenkilökuntaa aina paikalla. Hoivakoti sijaitsee rauhallisella paikalla lähellä Jalasjärven mukavia palveluita. Kohteessa noudatetaan kuntouttavaa työotetta ja siellä järjestetään paljon viriketoimintaa. Asukkaat pääsevät muun muassa osallistumaan puutarhanhoitoon sekä heille järjestetään säännöllisesti tapahtumia musiikin ja käsitöiden parissa. 

Tarjoamme:

Tarjoamme sinulle mukavan työn ja vaihtelevat työtehtävät. Työkohteessa sinut perehdytetään kattavasti tehtäviin. Saat mahdollisuuden kehittyä ja saat olla mukana kehittämässä yksikön toimintaa. Tästä tärkeästä työstä haluamme maksaa sinulle hyvän korvauksen. Lisäksi saat käyttöösi HR-tiimimme asiantuntevan avun. Voit aina kääntyä puoleemme, jos jokin työasioissa askarruttaa. 

Toivomme:

Toivomme sinulta lähihoitajan ammattitutkintoa sekä Valviran laillistusta. Arvostamme kuntouttavaa ja asukkaita osallistavaa työotetta. Työ pitää sisällään perushoidollisten tehtävien lisäksi yhteydenpitoa omaisiin, joten toivomme sinun omaavan hyvät vuorovaikutustaidot. 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksen sivujemme kautta jo tänään. Vastaavasti voit myös laittaa hakemuksesi WhatsAppin kautta numeroon 040 621 4660. 

Lisätietoja tehtävästä:

HR-koordinaattori Vilma Heino

p. 040 621 4660