(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja ja sairaanhoitaja vuosilomasijaisuuksiin
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2018
Esperi Hoivakoti Syysviiru tarjoaa ympärivuorokautista palveluasumista ikäihmisille ja muistisairaille Lohjan Sammatissa. Kodissa on yhteensä 30 asukaspaikkaa. Vakituisen asumisen ohella Syysviiru tarjoaa yksilöllisesti räätälöityjä asumis- ja kuntoutuspalveluita lyhytaikaiseen hoivan tarpeeseen, esimerkiksi tuoden omaishoitajalle levon hetken arkeen. Hoivakoti on aloittanut toimintansa vuonna 2011.

Haemme Hoivakoti Syysviiruun reippaita ja ammattitaitoisia LÄHIHOITAJIA ja SAIRAANHOITAJIA osa-aikatyöhön vuosilomasijaisuuksiin ajalle kesäkuu 2018 - syyskuu 2018. Työ on luonteeltaan 3-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Tehtävä on vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä sisältäen ikääntyneiden avustamista päivittäisissä toiminnoissa. Tavoitteena on ylläpitää asukkaiden toimintakykyä ja edistää psyykkistä hyvinvointia.

Edellytämme lähihoitajan tai sairaanhoitajan pätevyyttä, lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia. Arvostamme aikaisempaa kokemusta ikäihmisten ja muistisairaiden hoidosta. Olet luotettava, motivoitunut ja vastuuntuntoinen hoitaja.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin ja iloinen ilmapiiri. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Kirsi Rusila, 050 540 3342, kirsi.rusila@esperi.fi.

Haku päättyy 28.2.2018.

Esperi on Savuton Työpaikka.