Lähihoitaja ja hoiva-avustaja Suonenjoelle
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.6.2021

Oletko vielä kesätöitä vailla? Ei hätää, sillä etsimme nyt lähihoitajaa ja hoiva-avustajaa Suonenjoelle viihtyisään ikäihmisten ympärivuorokautiseen hoivakotiin. Tarjolla on kesäsijaisuus alkaen heti ainakin syyskuuhun, mutta voit myös itse esittää toiveesi sijaisuuden pituudesta. 

Työnkuvaus:

Kohde on 31-paikkainen ikäihmisten ympärivuorokautinen kodikas hoivakoti, joka on jaettu kahteen eri ryhmäkotiin, joissa tarjotaan asukkaille laadukasta huolenpitoa ja hoivaa. Tässä tehtävässä pääset omalta osaltasi huolehtimaan ikäihmisten kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Hoitajan vastuualueita ovat mm. perushoito ja lääkehoito, mikäli lääkeluvat ovat voimassa, viriketoiminnan suunnittelu ja ohjaus asukaslähtöisesti, sekä muuta mukavaa puuhailua kuten ulkoilua yhdessä asukkaiden kanssa. Tässä työssä toteutetaan arvokasta hoitotyötä asukkaiden yksilölliset tarpeet huomioiden. Lähihoitajana voit tehdä halutessasi 2-vuoro- tai 3-vuorotyötä, hoiva-avustajan työ tapahtuu päivätyönä.

Tarjoamme:

Tukenasi ja seuranasi on positiivinen ja ammattitaitoinen työporukka, joilta saat kattavan perehdytyksen työhön. Ilmapiiri on kannustava ja joustava. Monipuoliset työtehtävät takaavat sen, että pääset kehittämään ja haastamaan itseäsi erilaisissa tilanteissa. Meidän MediPowerin tiimi on myöskin tukenasi viikon jokaisena päivänä koko sijaisuutesi ajan, ja voit ottaa meihin yhteyden aina, kun sinulla on jotakin kysyttävää. Arvostamme työtäsi, ja maksamme sinulle kilpailukykyisen palkan 2 viikon välein perjantaisin.

Toivomme:

Sinulta toivomme lähihoitajan tai hoiva-avustajan tutkintoa sekä Valviran laillistusta. Myös loppuvaiheen opiskelijat otetaan tässä tehtävässä huomioon, joten älä epäröi olla yhteydessä, vaikka opintosi olisivatkin vielä kesken. Tartuntatautilain mukainen rokotussuoja sinulla tulisi olla voimassa. Arvostamme aikaisempaa kokemusta ikäihmisten hoitotyöstä, mutta tärkeintä on kuitenkin hyvä ja iloinen asenne työtä kohtaan. 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit laittaa minulle helposti viestiä vaikka WhatsAppissa. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja etenemme haastattelujen kanssa jo hakuaikana. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Voit myös kertoa palkkatoiveestasi. Toivottavasti kuulemme juuri sinusta pian!

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Aleksandra Jounila

p. 040 585 5717 (myös Whatsapp)

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1459592
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 20.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Suonenjoki