Lähihoitaja Itä-Helsinkiin, vammaistyö
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 29.11.2021

Liikuntavammaisten parissa työskentelystä kiinnostuneelle lähihoitajalle olisi nyt tarjolla mielenkiintoinen työmahdollisuus hyvien yhteyksien päässä kauniilla alueella Itä-Helsingin Vuosaaressa! Haemme asiakasyksiköllemme lähihoitajia vakituisiin työsuhteisiin, tai vaihtoehtoisesti esim. 4-6kk sijaisuuksiin. Aloitus on sopimuksen mukaan, mieluiten mahdollisimman pian!

Kohteen ja työn kuvaus:

Työkohde on rauhallisella ja vehreällä alueella sijaitseva liikuntarajoitteisille henkilöille suunnattu palvelutalo. Talossa asustaa yhteensä 25 asiakasta. Suuri osa asiakkaista on fyysisesti vammautuneita henkilöitä, jotka tarvitsevat apua päivittäisissä arjen askareissa ja toimissa, sekä hygieniahuollossa. Kohteessa on käytössä erinomaiset apuvälineet; nosturit, kattonosturit, turnerit ym ja työergonomiaan panostetaan. Osa kohteen asukkaista pärjää fyysisissä toimissa hyvinkin itsenäisesti, mutta tarvitsee enemmän ohjauksellista tukea ja apua erinäisten asioiden hoidossa ja sosiaalisissa tilanteissa. 

Lähihoitajan työ kohteessa on hyvin ihmisläheistä. Työhön kuuluu talon asukkaiden ohjaaminen ja avustaminen heidän arjen eri osa-alueilla, perushoidollinen työ ja heidän hoitosuunnitelmiensa luominen yhdessä sidosryhmien kanssa. Lisäksi lääkehoito on osa työnkuvaa. Asukkaille järjestetään myös erilaista päivä- ja viriketoimintaa, jonka suunnittelu ja toteutus kuuluukin myös työnkuvaan. Talossa tarjotaan asukkaille ympärivuorokautista tukea ja työ onkin lähtökohtaisesti 3-vuorotyötä, mutta toivoessasi myös 2-vuorotyö on mahdollista. Pääset vaikuttamaan työvuorosuunnitteluun!

Toivomme:

Hakijan tulisi olla Valviran nimikelaillistama lähihoitaja tai vähintään 120 osp eli 2/3 opinnoistaan suorittanut lähihoitaja-opiskelija. Lisäksi opintosuuntaus tai aiempi työkokemus vammaistyöstä/kuntoutustyöstä on iso etu, mutta ei täysin pakollista. Työnkuvaan kuuluu lääkehoitoa, joten mikäli sinulta löytyy jo valmiiksi LOVe LOP&PKV -lääkeluvat on se mahtavaa, mutta tarvittaessa pääset suorittamaan luvat myös työkohteessa heti kuntoon! Kaikista tärkeintä on halu kehittyä ja oppia uutta, sekä reipas ja iloinen asenne työhön. Tukenasi on ammattitaitoinen ja huumorintajuinen tiimi ja mukava esimies.

Tarjoamme:

Tämä työrooli tarjoaa sinulle mielenkiintoisen hyvien yhteyksien päässä olevan työympäristön, jossa pääset kasvattamaan ammattiosaamistasi vammaistyön parissa. Työnkuva on monipuolinen ja pääset itse suunnittelemaan työtäsi ja kehittämään työyhteisöä. Aloituksen yhteydessä saat asianmukaisen perehdytyksen ja tiimisi on aina tukenasi!

Työllistyt joko suoraan asiakaskohteemme kirjoille tai ensin meidän MediPowerin kautta. Voit työllistyä joko vakituisesti, tai sijaisuuteen. Näistä asioista on mahdollista neuvotella hakijan toiveeseen perustuen. Suoraan asiakkaalle työllistyessäsi saat käyttöösi erilaisia työsuhde-etuja. Meillä MediPowerilla vastassasi on aina innostunut ja huolehtiva tiimi, jonka saat helposti kiinni mieltäsi askarruttavissa asioissa. Haastattelut järjestämme helposti etänä.

Palkkaus sopimuksen mukaan.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä työstä, niin laitathan meille hakemuksen mahdollisimman pian! Vaihtoehtoisesti voit laittaa alkuun vaikka WhatsApp-viestiä tai sähköpostia, ja kertoa itsestäsi lisää. Puhelimitse olemme tietenkin myös tavoitettavissa arkisin. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja täytämme lähihoitajan paikan heti sopivan osaajan löydyttyä! Jos jätät hakemuksesi muun kuin sivujemme hakupohjan kautta, niin muista mainita hakemuksessasi mitä paikkaa haet.

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Miia Kulmala

p. 044 7402 0024 (myös WhatsApp)

miia.kulmala@medipower.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1523708
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 12.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki