(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja / Impivaara tehostettu palveluasuminen
Ikäihmisten palveluryhmä

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2021

Impivaara sijaitsee Koukkuniemen alueella Näsijärven rannalla. Impivaaran ryhmäkodit ovat ensimmäisiä Tampereen kaupungin oman tuotannon tehostetun palveluasumisen koteja. Impivaaran jokaisessa viidessä ryhmäkodissa asukkailla on mahdollisuus osallistua virkistystoimintaan sekä elää ja osallistua kotinsa arkeen. Tehostetussa palveluasumisessa huolehditaan ympäri vuorokauden asukkaan perustarpeista.

Etsimme Impivaaraan henkilöä, jolla on innostus asiakaslähtöiseen vanhustyöhön, hyvät yhteistyötaidot ja halu oman työn kehittämiseen.

Lähihoitajan tehtävät ovat tehostetun palveluasumisen ryhmäkodissa, kodinomaisessa ympäristössä. Hoito tapahtuu kuntouttavalla työotteella siten, että asiakkaan omaa toimintakykyä ylläpidetään mahdollisimman kattavasti.

Kelpoisuusvaatimuksena on lain 817/2015 mukainen pätevyys: nimikesuojattu lähihoitaja ja rekisteröityminen Valviran ammattihenkilörekisteriin.

Eduksi katsomme aiemman työkokemuksen työskentelystä muistisairaiden parissa.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotesuojaa sekä LOVe Lääkehoidon osaaminen verkossa -verkkotestin (LOP teoria, LOP laskut, PKV ja KIPU) ja näyttöjen hyväksytty suorittaminen viimeistään työsuhteen alkaessa.

Pyydämme, että liität kopion kelpoisuuden osoittavasta tutkintotodistuksesta sähköiseen hakemukseen Kuntarekryyn. Alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Tanja Karvonen puh. 040 801 6315 ja palveluesimies Anne Kortteinen puh. 040 639 7928.

Haku päättyy 2.2.2021.

Hakeminen KuntaRekryn kautta ja ohjeet hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Tanja Karvonen puh. 040 801 6315 ja palveluesimies Anne Kortteinen puh. 040 639 7928.