Lähihoitaja ikäihmisten pariin, Tuusula
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.6.2021

Haluaisitko juuri sinä olla kehittämässä ja toteuttamassa ikäihmisten laadukasta ja turvallista arkea? Toivoisitko löytäväsi joustavan sijaisuuden, jossa työnteko on hauskaa ja päivät kuluvat hyvässä, ammattitaitoisessa seurassa? Jos tämä kuulostaa sinunkin mielestäsi mukavalta, suosittelen ehdottomasti lukemaan tämän loppuun.

Haemme nyt asiakaskohteellemme Tuusulaan lähihoitajaa joko sijaisuuteen tai vakituiseen työhön. Saat halutessasi esimerkiksi aloittaa määräaikaisella kesäsijaisuudella ja halutessasi sinun on mahdollista jatkaa työtä myös syksyllä. 

Kohteen ja työn kuvaus:

Työkohde on yksityinen ikäihmisille suunnattu hoivakoti. Asiakaskunta koostuu muistisairaista ja liikuntarajoitteisista ikäihmisistä, joille tarjotaan ympärivuorokautista ja lämminhenkistä hoivaa kodikkaassa ympäristössä. Hoivakodissa asuinsijaa on 26 asukkaalle ja tilat sijaitsevat viihtyisällä kulttuurihistoriallisesti merkittävällä alueella. Työpaikka on savuton. 

Työ pitää sisällään perushoidollisia tehtäviä sekä lääkehoitoa (jos sinulla on lääkeluvat voimassa!). Tarjoat asukkaille tukea ja huolenpitoa heidän jokapäiväisen elämänsä hallinnassa. Samalla vastaat arjen mielekkyydestä sekä virikkeiden tarjonnasta. Työskentelet yhdessä muun tiimin kanssa ja työ pitää sisällään myös yhteydenpitoa omaisiin, joten pääset jatkuvasti nauttimaan sosiaalisista tilanteista. Kyseessä on 2-vuorotyö.

Toivomme:

Sinulta toivomme lähihoitajan tutkintoa ja Valviran nimikelaillistusta. Myös lääkeluvat ovat plussaa tässä tehtävässä, mutta eivät kuitenkaan aivan pakolliset! Arvostamme aikaisempaa työkokemusta ikäihmisten parista, mutta kiinnostunut ja reipas asenne työtä kohtaan kuitenkin ratkaisee. Toivomme sinun tekevän tätä arvokasta työtä suurella sydämellä! Myös loppuvaiheen lähihoitajaopiskelijat huomioidaan haussa!

Tarjoamme:

Tärkeintä on, että jokainen työntekijä viihtyy aidosti työssään! Kohteessa saat kattavan perehdytyksen lisäksi mukavat ja avuliaat työkaverit, joiden kanssa työpäivät sujuvat nopeasti hymyssä suin. Meillä MediPowerilla taas tukenasi on innostunut ja huolehtiva tiimi, jonka saat yhdellä WhatsApp-viestillä tai puhelinsoitolla kiinni kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä. Arvostamme työtäsi ja tarjoammekin sinulle kilpailukykyisen palkkauksen tämän sijaisuuden ajalle kokemusvuosiisi perustuen.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit laittaa minulle helposti viestiä vaikka WhatsAppissa. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja etenemme haastattelujen kanssa jo hakuaikana. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Voit myös kertoa palkkatoiveestasi. Toivottavasti kuulemme juuri sinusta pian!

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Vilma Heino

p. 040 621 4660 (myös Whatsapp)

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1462463
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 4.7.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Tuusula