Lähihoitaja ikäihmisten pariin palvelutalotiimiin
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 29.11.2021

Haemme nyt Vihdin Nummelan sydämeen palvelutalotyöskentelystä kiinnostunutta lähihoitajaa! Tässä asiakaskohteessamme on tarjolla sekä vakituinen paikka että sijaisuus, jonka pituus voidaan sumplia sopivaksi juuri sinulle (esim. 4-9kk). Saat lisäksi vaikuttaa työtunteihisi ja osa-aikaisesti työskentely on myös mahdollista.

Työn ja kohteen kuvaus:

Asiakaskohteemme on Nummelan keskustassa toimiva säätiö, jolle kuuluu muutama noin 30-paikkainen palvelutalo samassa osoitteessa. Palvelutaloissa asuu ikäihmisiä sekä vammaisia henkilöitä, joiden kodikasta ja omannäköistä arkea säätiön sosiaali- ja terveysalan ammattilaiset tukevat päivittäisessä työssään. Lähihoitajan työ on kohteessa sopimuksen mukaan joko 3- tai 2-vuorotyötä arkisin sekä viikonloppuisin. Työtuntien määrästä voidaan sopia erikseen ja voitkin tehdä joko osa-aikaista tai täysituntista työtä.

Lähihoitaja työskentelee yhdessä muun hoitotiimin kanssa ja päivittäiseen työhön kuuluu mm. lääkehoitoa, perushoidollisia tehtäviä kuten hygieniahuollossa avustamista, hoidon tarpeen arviointia, viriketoiminnan suunnittelua ja toteutusta, kirjauksia sekä omaisyhteistyötä. Työssä voi hyödyntää omaa tarkempaa osaamistaan ja tarkemmista työnkuvista voidaan sopia henkilökohtaisesti työllistymisen yhteydessä. Kohteessa kaikilla hoitajilla on suoritettuna Aino-lääkelupakoulutus ja myös sinä pääset työllistyessäsi suorittamaan kyseisen luvan!

Toivomme:

Sinulla tulisi olla lähihoitajan koulutus tai vähintään 2/3-osaa eli 120 osp opinnoista suoritettuna. Myös sairaanhoitaja-opiskelijat (väh. 60 op suorittaneet) otetaan haussa huomioon sijaisuutta koskien! Aiempi työskentely palvelutaloympäristössä on tässä tehtävässä hyödyksi, mutta ei kuitenkaan pakollista. Työkohde tarjoaa hyvän perehdytyksen ja mahtavan työyhteisön tuen.

Tarjoamme:

Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työsuhteesi kestoon, aloituspäivämäärään sekä työtuntien määrään. Lisäksi pääset suunnittelemaan tarkempaa työnkuvaasi. Saat kattavan perehdytyksen ja osaavan tiimin tuen. Kohteessa pääset suorittamaan Aino-lääkeluvan ja kehittämään osaamistasi monipuolisten työtehtävien parissa. Tarjoamme sinulle myös kilpailukykyisen palkkauksen, sillä työllistyt kohteeseen meidän MediPowerin kautta. Voitkin esittää meille palkkatoiveen hakemuksesi yhteydessä! MediPowerin HR-tiimi on lisäksi tukenasi koko työsuhteesi ajan ja meidät saa kiinni viikon jokaisena päivänä helposti vaikka WhatsAppin kautta.

Hakuprosessi:

Täytä hakemus sivuillamme tai lähetä hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen ellen.book@medipower.fi. Vaihtoehtoisesti voit laittaa esimerkiksi viestin minulle WhatsAppiin 044 716 4779, jossa kerrot itsestäsi ja toiveistasi. Käsittelemme hakemuksia pääasiallisesti joka arkipäivä ja olemme sinuun pikaisesti yhteydessä! Haastattelut järjestämme helposti ja turvallisesti etänä.

Lisätietoja:

HR-konsultti Ellen Böök

p. 044 716 4779 (myös WhatsApp)

ellen.book@medipower.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1527467
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 12.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vihti