Lähihoitaja ikäihmisten pariin, Joutsa
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.3.2021

Miltä kuulostaa työ aina iloisessa ja innovatiivisessa työyhteisössä? Nautitko siitä, että pääset työsi lomassa nauttimaan upeista vesistömaisemista ja sekä lähellä sijaitsevan upean kansallispuiston antimista? 

Etsimmekin nyt Joutsaan lähihoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Aloitus tässä työssä on omien toiveidesi mukaan ja halutessasi sinun on mahdollista työllistyä tähän tehtävään myös esimerkiksi pidempään (3-6kk) sijaisuuteen.

Työnkuvaus:

Työtä on tarjolla ikäihmisten palveluasumisen sekä kotihoidon työtehtävien parissa. Kyseessä on 3-vuorotyö, mutta halutessasi sinun on mahdollista tehdä myös 2-vuorotyötä. Tässä tehtävässä pääset omalta osaltasi huolehtimaan ikäihmisten kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. 

Tarjoamme:

Tukenasi ja seuranasi on huumorintajuinen ja nuorekas työporukka, joiden kanssa vaihtaa ajatuksia. Tämän lisäksi saat kattavan perehdytyksen työtehtäviin. Monipuoliset työtehtävät takaavat sen, että pääset kehittämään ja haastamaan itseäsi erilaisissa tilanteissa. Haastattelussa sinun on mahdollista kuulla juuri tämän kohteen tarjoamista työsuhde-eduista. 

Toivomme:

Sinulta toivomme lähihoitajan ammattitutkintoa sekä Valviran laillistusta. Tartuntatautilain mukainen rokotussuoja sinulla tulisi olla voimassa. Arvostamme aikaisempaa kokemusta ikäihmisten hoitotyöstä, mutta tärkeintä on kuitenkin hyvä ja iloinen asenne työtä kohtaan. Toivomme, että sinulla on aitoa innostusta myös kehittää kohteen tarjoamia palveluita ja ideoida uutta. Kotihoidossa työskennellessäsi sinulla tulisi olla voimassa oleva ajokortti sekä oma auto käytössäsi. 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit laittaa minulle helposti viestiä vaikka WhatsAppissa. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja etenemme haastattelujen kanssa jo hakuaikana. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Toivottavasti kuulemme juuri sinusta pian!

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Vilma Heino

p. 040 621 4660 (myös Whatsapp)

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1422610
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 14.3.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Keski-Suomi, Joutsa