Lähihoitaja ikäihmisten palveluasumiseen, Helsinki
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.3.2021

Oletko jo valmistunut lähihoitaja ja haluaisit päästä kartoittamaan osaamistasi tärkeän työn parissa? Teetkö työtäsi suurella sydämellä ja etsit kenties uusia tuulia työurallesi? Jos vastasit kyllä, saattaisi tässä olla juuri sinulle sopiva työpaikka!

Haemme nyt asiakaskohteellemme lähihoitajia toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin Helsinkiin ikäihmisten palvelukotiin hyvien kulkuyhteyksien päähän. 

Työnkuvaus:

Tässä tehtävässä pääset hyödyntämään jo sinulla olevaa osaamista sekä kehittämään sitä. Saat mahdollisuuden olla suunnittelemassa ja toteuttamassa ikäihmisten parempaa arkea. Työpäiväsi koostuvat kaikista lähihoitajan jokapäiväisistä työtehtävistä. Tässä työssä menestyminen edellyttää jo valmista lähihoitajan ammattitutkintoa sekä Valviran laillistusta. Aikaisempi kokemus ikäihmisten parissa työskentelystä on plussaa, mutta ei kuitenkaan välttämätöntä. Hyvä ja reipas asenne työtä kohtaan ratkaisee. 

Tarjoamme:

Tämä työrooli tarjoaa vakituisen työpaikan tai määräaikaisuuden viihtyisässä palvelukeskuksessa. Hyvä työporukka ja mielenkiintoiset työtehtävät takaavat mukavan ja merkityksellisen työviikon. Aloituksen yhteydessä saat tietenkin myös kattavan perehdytyksen.

Voit työllistyä kohteeseen joko meidän MediPowerin kautta vuokratyöntekijänä tai vaihtoehtoisesti suoraan kohteen omille palkkalistoille. Haastattelussa voimme kertoa lisää näistä vaihtoehdoista ja voidaan katsoa, kumpi sopisi sinulle paremmin. Työllistyessäsi suoraan asiakasyritykseemme saat käyttöösi heillä olemassa olevat työsuhde-edut. 

MediPowerin tiimi on työsuhteesi ajan tavoitettavissasi vuoden jokaisena päivänä! Työllistyessäsi asiakasyritykseemme vakituiseen työsuhteeseen, olet oikeutettu rekrytointibonukseen! 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä työstä, niin haethan mahdollisimman pian! Sinun ei ole pakko täyttää sivujemme hakulomaketta, vaan voit kertoa osaamisestasi vaikka WhatsAppissa tai sähköpostitse. Täytämme paikat pikaisesti sopivien hoitajien löydyttyä. Voit esittää myös palkkatoiveesi halutessasi.

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Vilma Heino 

p. 040 621 4660

vilma.heino@medipower.fi 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1424686
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 14.3.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Helsinki