Lähihoitaja ikäihmisten hoivakotiin
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.6.2021

Etsimme asiakkaallemme kahta lähihoitajaa kesäsijaisuuteen Helsingin Myllypurossa sijaitsevaan ikäihmisten palvelutaloon. Tämä kauniissa vehreässä ympäristössä sijaitseva hoivakoti tarjoaa asukkaille laadukasta ja asiantuntevaa hoivaa, viihtyisässä ympäristössä. Sijaisuuden aloitus on mahdollisimman pian ja kesto noin kaksi kuukautta. Sinun on mahdollista työllistyä tähän tehtävään täysituntisesti tai osa-aikaisesti.

Työnkuvaus:

Tämä hoivakoti tarjoaa asukkailleen yksilöllisen hoidon ja huolenpidon, tehden jokaiselle henkilökohtaisen hyvinvointia tukevan palvelusuunnitelman. Kohteessa on palveluasuntoja itsenäisempään asumiseen sekä ryhmäkoti enemmän apua tarvitseville. Lähihoitajan työnkuvaan tässä kohteessa kuuluu arjen tuen ja hoivan lisäksi lääkehoito sekä yhteistyö omaisten kanssa.

Toivomme:

Sinulta toivomme lähihoitajan tutkintoa sekä Valviran laillistusta. Työtehtävissä tulet tarvitsemaan myös voimassa olevia lääkelupia ja sinulta tulisi löytyä vaadittava rokotussuoja. Hyvät vuorovaikutustaidot ovat tärkeässä roolissa tässä työssä ja auttavat sinua menestymään tehtävässä. Arvostamme aikaisempaa työkokemusta ikäihmisten parista, mutta tärkeintä on kuitenkin reipas ja avoin asenne työtä kohtaan. 

Tarjoamme:

Saat kattavan perehdytyksen työtehtäviin ja koko muu henkilökunta on tukenasi koko työsuhteen ajan. Seuranasi on ammattitaitoiset kollegat sekä työilmapiiri on miellyttävä. Työvuorojen suunnittelu on joustavaa, joten saat mahdollisuuden vaikuttaa omiin työaikoihisi. Meillä MediPowerilla taas tukenasi on innostunut ja huolehtiva tiimi, jonka saat yhdellä WhatsApp-viestillä tai puhelinsoitolla kiinni kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä. 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit työtehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit laittaa minulle helposti hakemuksesi vaikka WhatsAppissa. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja etenemme haastattelujen kanssa jo hakuaikana. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Toivottavasti kuulemme juuri sinusta pian.

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Vilma Heino

p. 040 621 4660 (myös WhatsApp)

vilma.heino@medipower.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1461408
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 21.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Helsinki