Lähihoitaja ikäihmisten hoivakotiin, Rauma
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 2.8.2021

Me MediPowerilla etsimme nyt kahta lähihoitajaa muutaman viikon mittaiseen kesäsijaisuuteen Raumalle alkaen heti, kesto 15.8.2021 saakka. 

Työnkuvaus:

Tämä kohde tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa ikääntyneille. Kohteessa on 32 tehostetun palveluasumisen asuntoa sekä 16 palveluasuntoa. Sinun työtehtäviisi kuuluu asukkaiden jokapäiväisestä hyvinvoinnista ja hoivasta huolehtiminen. 

Tarjoamme:

Työllistyt kohteeseen meidän MediPowerin kautta. Me maksamme sinulle työstäsi hyvän korvauksen, ja palkka kilahtaa tilillesi aina 2 viikon välein perjantaisin. Meidän tiimi on tukenasi koko kesätyösi ajan, ja meidät saa aina helposti kiinni viestitse tai soittamalla. Rekrytointiprosessimme on nopea, ja järjestämme haastattelut helposti etänä, joten voit jutella kanssamme työstä lisää helposti vaikka omalta kotisohvaltasi! Halutessasi sinun voi olla mahdollista jatkaa työskentelyä tässä kohteessa pidempäänkin. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Toivomme:

Sinun tulisi olla jo valmistunut lähihoitaja tai loppuvaiheen opiskelija. Arvostamme aikaisempaa kokemusta lähihoitajan työtehtävistä, mutta reipas asenne kuitenkin ratkaisee. Toivomme, että olisit käytettävissä koko sijaisuuden ajan, mutta toiveet otetaan tässäkin huomioon. 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit työtehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit laittaa minulle helposti hakemuksesi vaikka WhatsAppissa. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja etenemme haastattelujen kanssa jo hakuaikana. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Toivottavasti kuulemme juuri sinusta pian.

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Vilma Heino

p. 040 621 4660 (myös WhatsApp)

vilma.heino@medipower.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1475279
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 9.8.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Satakunta, Rauma