Lähihoitaja Hyvinvointikeskus Tampellanranta, Ikifit Oy (Tampere)
Alen Consulting Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.12.2021

Asiakkaamme Ikifit Oy on kotimainen asumis-, kuntoutus-, lääkäri- ja kotihoitopalveluja tuottava yritys. Ikifitin toiminnan lähtökohtana on tuoda ikääntyvälle turvaa, iloa ja terveyttä sekä parantaa asiakkaan elämänlaatua. Tärkeitä arvoja ovat turvallisuus, kiireettömyys sekä asiakkaan toiveiden ja tarpeiden kuuleminen. 

Hyvinvointikeskus Tampellanranta sijaitsee aivan Tampereen keskustassa, hulppealla paikalla Tampellanrannan kanavan varrella.  Tampellanranta käsittää kolme hyvinvointikotia; Aallottaren, Mainingin ja Ulapan. Hyvinvointikodeista avautuu upeat maisemat Särkänniemeen ja Näsijärvelle. Palvelujen läheisyys ja hyvät kulkuyhteydet yhdistettynä upeaan miljööseen tekevät Tampellanrannasta hyvän ja helpon paikan asua.

Etsimme nyt

LÄHIHOITAJAA

 Tampereelle Hyvinvointikeskus Tampellanrantaan!


Etsimme ennen kaikkea reipasta ja palveluhenkistä henkilöä, jolla on aito halu työskennellä ikäihmisten hyvinvoinnin edistämisen parissa!

Tehtäviin kuuluvat asukkaiden hyvän hoidon, kuntouttavan työotteen ja hyvinvoinnin edistäminen ja ylläpitäminen.

Toivomme hakijalta tehtävään soveltuvaa alan koulutusta ja suomen kielen taitoa. Voit olla myös opintojesi loppuvaiheessa oleva opiskelija.

Asiakkaamme tarjoaa kilpailukykyisen palkan, avoimen ja joustavan työilmapiirin, mukavat työkaverit, idyllisen ja kauniin työympäristön, lakisääteistä laajemmat työterveyspalvelut, ateriaedun sekä ePassin ylläpitämään työkykyäsi!

Töitä on tarjolla pitkäaikaisesti ja työtä tehdään pääasiassa kolmivuorotyönä. Asiakkaallamme on tarjolla töitä myös erilaisiin elämäntilanteisiin, joten kerrothan hakemuksessasi, milloin pystyt aloittamaan työt ja kuinka paljon pystyisit työskentelemään. 

Kiinnostuitko tästä mahdollisuudesta? Lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta pikimmiten, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä!

Hakulomake: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=1147 

Lisätietoja tehtävästä antavat arkisin klo 8-16 Alen Consulting HR-koordinaattori Tiia Pösö, p. 044 740 4504 ja myyntipäällikkö Tuija Tolonen, p. 044 740 4501 


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1534598
  • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu, Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Tiia Pösö (tiia.poso (a) alenconsulting.fi)
  • Puhelin: 044 740 4504
  • Sijainti: Tampere, Pirkanmaa