Lähihoitaja, Hyvinvointikeskus Jukola, Ikifit Oy (Hämeenlinna)
Alen Consulting Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.12.2021

Asiakkaamme Ikifit Oy on kotimainen asumis-, kuntoutus-, lääkäri- ja kotihoitopalveluja tuottava yritys. Ikifitin toiminnan lähtökohtana on tuoda ikääntyvälle turvaa, iloa ja terveyttä sekä parantaa asiakkaan elämänlaatua. Tärkeitä arvoja ovat turvallisuus, kiireettömyys sekä asiakkaan toiveiden ja tarpeiden kuuleminen.

Ikifitin uusi Hyvinvointikeskus Jukola sijaitsee Hämeenlinnassa Jukolan kaupunginosassa. Jukolassa ikäihmisiä palvelee 30-paikkainen Hyvinvointikoti Hannes ja 12 palveluasumiseen soveltuvaa asuntoa. Jukolassa tarjotaan ikääntyville myös kuntosali- ja kahvilatoimintaa.


Etsimme nyt

LÄHIHOITAJAA

Hämeenlinnaan Hyvinvointikeskus Jukolaan!


Etsimme ennen kaikkea reipasta ja palveluhenkistä henkilöä, jolla on aito halu työskennellä ikäihmisten hyvinvoinnin edistämisen parissa!

Tehtäviin kuuluvat asukkaiden hyvän hoidon, kuntouttavan työotteen ja hyvinvoinnin edistäminen ja ylläpitäminen. Toimintansa aloittavassa keskuksessa pääset myös osallistumaan toiminnan kehittämiseen yhdessä yksikön johtajan ja muun tiimin kanssa.

Toivomme hakijalta tehtävään soveltuvaa alan koulutusta ja suomen kielen taitoa. Voit olla myös opintojesi loppuvaiheessa oleva opiskelija.

Asiakkaamme tarjoaa kilpailukykyisen palkan, avoimen ja joustavan työilmapiirin, mukavat työkaverit, idyllisen ja kauniin työympäristön, lakisääteistä laajemmat työterveyspalvelut, ateriaedun sekä ePassin ylläpitämään työkykyäsi!

Töitä on tarjolla pitkäaikaisesti ja työtä tehdään pääasiassa kolmivuorotyönä. Asiakkaallamme on tarjolla töitä myös erilaisiin elämäntilanteisiin, joten kerrothan hakemuksessasi, milloin pystyt aloittamaan työt ja kuinka paljon pystyisit työskentelemään. 

Kiinnostuitko tästä mahdollisuudesta? Lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta pikimmiten, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hakulomake: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=1248 

Lisätietoja tehtävästä antavat arkisin klo 8-16 Alen Consulting HR-koordinaattori Tiia Pösö, p. 044 740 4504 ja myyntipäällikkö Tuija Tolonen, p. 044 740 4501.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1540352
  • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu, Sosiaaliala ja terveydenhuolto, Hyvinvointi
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 6.2.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Tiia Pösö (tiia.poso (a) alenconsulting.fi)
  • Puhelin: 044 740 4504
  • Sijainti: Hämeenlinna, Kanta-Häme