(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja, Hoivakoti Virkku
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.4.2019

Esperi Hoivakoti Virkku sijaitsee rauhallisella paikalla aivan Limingan keskustan ja palvelujen läheisyydessä. Kodissa on 18 asiakaspaikkaa joista 10 paikkaa on tehostettua palveluasumista tarvitseville ikääntyneille ja kahdeksan asiakaspaikkaa paljon tukea tarvitseville ja itsenäiseen asumiseen tottuneille vammaisille henkilöille.

Haemme nyt Hoivakoti Virkkuun innokasta ja auttavaista LÄHIHOITAJAA osa-aikaiseen tuntityöhön toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ on luonteeltaan 3- vuorotyötä ja alkaa heti tai sopimuksen mukaan.

Tehtävä on vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä sisältäen asiakkaiden avustamista päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Tavoitteena on ylläpitää asukkaiden toimintakykyä ja edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Sinulta edellytämme:

  • lähihoitajan tutkintoa, huomioimme haussa myös alan opiskelijat
  • voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia
  • aitoa kiinnostusta ikääntyneiden hyvinvoinnin tukemiseen
  • joustavaa, päättäväistä ja lämmintä työotetta

Aikaisempi työkokemus ikäihmisten parissa on ehdotonta plussaa! 

Mitä me tarjoamme työnantajana?

Esperissä puhaltavat uudet tuulet ja haluamme panostaa meille arvokkaaseen henkilöstöömme. Olemme sitoutuneet kehittämään toimintaamme sekä toimialamme tulevaisuutta. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Jätäthän hakemuksesi viimeistään 21.4.2019.

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään yksikönpäällikkö Merja Suvanto, p. 044-9815279 (arkisin klo 10-15), merja.suvanto@esperi.fi 

Esperi on Savuton Työpaikka. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.