(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja, Hoivakoti Vihtori
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.3.2019

Esperi Hoivakoti Vihtori on syyskuussa 2015 avautunut ikäihmisille tarkoitettu hoivakoti, joka sijaitsee Ylöjärvellä viihtyisällä ja rauhallisella Tiuranniemen alueella, Keijärven läheisyydessä. Hoivakoti Vihtorissa on 30 asukaspaikkaa hoivaa ja huolenpitoa tarvitseville ikäihmisille ja muistisairaille.

Haemme nyt Hoivakoti Vihtoriin ammattitaitoista ja hyvän asenteen omaavaa hoivatyön ammattilaista LÄHIHOITAJAN vakituiseen työsuhteeseen. Työ on luonteeltaan yövuoropainotteista jaksotyötä ja alkaa kesäkuussa 2019.

Yöhoitaja vastaa Vihtorissa työvuoronsa ajan kaikkien kodin asukkaiden hoivasta ja turvallisuudesta. Työ edellyttää ammattitaitoa ja kokemusta hoivatyöstä sekä rohkeutta ja kykyä tehdä itsenäisiä päätöksiä.

Sinulta edellytämme:

  • lähihoitajan tutkintoa
  • voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia
  • aitoa kiinnostusta ikääntyneiden hyvinvoinnin tukemiseen
  • joustavaa, päättäväistä ja lämmintä työotetta
  • aikaisempaa työkokemusta ikäihmisten parissa
  • kokemusta ja soveltuvuutta yövuoroissa toimimiseen

Mitä me tarjoamme työnantajana?

Esperissä puhaltavat uudet tuulet ja haluamme panostaa meille arvokkaaseen henkilöstöömme. Olemme sitoutuneet kehittämään toimintaamme sekä toimialamme tulevaisuutta. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Jätäthän hakemuksesi viimeistään 7.4.2019.

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään yksikönpäällikkö Milla Vokkolainen milla.vokkolainen@esperi.fi, p. 045-3514271 (yhteydenotot arkisin klo 8-14.30)

Esperi on Savuton Työpaikka.

Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.