(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja, Hoivakoti Vahtero
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.3.2019

Esperi Hoivakoti Vahtero on lämminhenkinen yksikkö Kouvolan Vahterossa. Hoivakotimme tarjoaa kodin 32 ikääntyneelle, pääosin muistisairaille joilla on ympärivuorokautisen tuen tarve. Meille tärkeää Vahterossa on se, että arjessa kannustamme toisiamme ja varmistamme, että jokainen tulee kuulluksi. Vahterossa toteutamme kuntouttavaa työotetta, asukkaan voimavarojen mukaan.

Toivomme kovasti, että löytäisimme joukkoomme uuden työkaverin lähihoitajan tehtävään. Pystymme nyt tarjoamaan sinulle määräaikaisen työsopimuksen 31.12.2019 asti. Työ on luonteeltaan kokoaikaista 2-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Tehtävänkuvasi sisältää vastuullista ja monipuolista hoivatyötä, jossa pääpaino on asukkaiden avustamisessa päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Huomioimme myös sinun vahvuusalueesi ja osaamisesi. Panostamme ulkoiluun sekä virikkeelliseen toimintaan.

Sinulta edellytämme:

  • lähihoitajan tutkintoa
  • voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia

Eduksi katsomme aikaisemman työkokemuksen ikääntyneiden kanssa toimimisesta sekä viriketoiminnan järjestämisestä.

Mitä me tarjoamme työnantajana?

Esperissä puhaltavat uudet tuulet ja haluamme panostaa meille arvokkaaseen henkilöstöömme. Olemme sitoutuneet kehittämään toimintaamme sekä toimialamme tulevaisuutta. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi 18.4.2019 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään Mira Anttila, 050 4460039, mira.anttila@esperi.fi.

Esperi on Savuton Työpaikka.

Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.