(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja, Hoivakoti Ulvila
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.3.2019

Hoivakoti Ulvila sijaitsee Vanhassa-Ulvilassa. Ulvila on ikäihmisille suunnattu, ympärivuorokautista hoivaa tarjoava yksikkö. Lisäksi palveluvalikoimaan kuuluu myös lyhytaikainen hoiva. 

Haemme nyt joukkoomme osaavaa LÄHIHOITAJAA kokoaikaiseen määräaikaiseen työsuhteeseen 30.9.2019 asti. Tämän jälkeen mahdollisuus työsuhteen jatkumiseen toistaiseksi voimassa olevana. Työ on luonteeltaan 3-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. 

Tehtävä on vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä sisältäen asiakkaiden avustamista päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Tavoitteena on ylläpitää asukkaiden toimintakykyä ja edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Sinulta edellytämme:

  • lähihoitajan tutkintoa (huomioimme haussa myös alan opiskelijat)
  • voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia
  • joustavaa, päättäväistä ja lämmintä työotetta

Aikaisempi työkokemus ikäihmisten parissa on ehdotonta plussaa!

Mitä me tarjoamme työnantajana?

Esperissä puhaltavat uudet tuulet ja haluamme panostaa meille arvokkaaseen henkilöstöömme. Olemme sitoutuneet kehittämään toimintaamme sekä toimialamme tulevaisuutta. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Jätäthän hakemuksesi viimeistään 30.4.2019 mennessä.

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään yksikönpäällikkö Marika Uusikorpi, marika.uusikorpi@esperi.fi, puh. 044-5383526.

Esperi on Savuton Työpaikka.

Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.