(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja, Hoivakoti Tuulikannel
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.3.2019

Hoivakoti Tuulikannel tarjoaa tehostettua palveluasumista 26 asukkaan hoivakodissa. Henkilökunta voimavaralähtöiseen hoitotyöhön sitoutunutta. Asukkaan viihtyvyys ja kodinomaisuuden luominen on meille tärkeää. Meillä on mukava työyhteisö ja huolehdimme myös työntekijöiden hyvinvoinnista.

Haemme nyt tiimiimme sydämellistä LÄHIHOITAJAA määräaikaiseen, kokoaikaiseen 3-vuorotyöhön. Aloitus ajankohta heti tai sopimuksen mukaan.

Tehtävä on vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä sisältäen asiakkaiden avustamista päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Tavoitteena on ylläpitää asukkaiden toimintakykyä ja edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Mitä me edellytämme sinulta?

  • lähihoitajan  tutkintoa, huomioimme haussa myös alan opiskelijat ja valmistuvat
  • voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia
  • aitoa kiinnostusta ikääntyneiden hyvinvoinnin tukemiseen
  • aikaisempaa työkokemusta ikääntyvien ja muistisairaiden hoitotyöstä

Mitä me tarjoamme työantajana?

Me tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Tervetuloa osaavaan joukkoomme tekemään hoivatyötä suurella sydämellä!

Jätäthän hakemuksesi linkin kautta viimeistään 30.4.2019.

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään yksikön päällikkö Arja Hirvimäki, p. 050 412 6404 tai tiiminvetäjä Satu Seppänen p. 050 366 0634, sähköposti etunimi.sukunimi@esperi.fi

Esperi on Savuton Työpaikka.

Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.