(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja, Hoivakoti Tilkantoivo
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.4.2019

Esperi Hoivakoti Tilkantoivo sijaitsee Helsingin Huopalahdessa historiallisella paikalla, entisessä keskussotilassairaala Tilkassa. Tilkka tarjoaa asumispalveluja eri hoivakodeissa yhteensä noin 100 ikääntyneelle. Tilkantoivossa asukaspaikkoja on 42, jotka ovat jakautuneet kolmeen eri kerrokseen. Jokaisessa kerroksessa asuu 14 asukasta. Hoivakoti Tilkantoivo tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa ikäihmisille.

Haemme nyt Hoivakoti Tilkantoivoon innokasta ja auttavaista LÄHIHOITAJIA kokoaikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen. Työ on luonteeltaan pääsääntöisesti 2-vuorotyötä sisältäen myös viikonloppuja.

Tehtävä on vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä sisältäen asiakkaiden avustamista päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Tavoitteena on ylläpitää asukkaiden toimintakykyä ja edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Sinulta edellytämme:

  • lähihoitajan tutkintoa
  • voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia
  • aitoa kiinnostusta ikääntyneiden hyvinvoinnin tukemiseen
  • joustavaa, päättäväistä ja lämmintä työotetta

Aikaisempi työkokemus ikäihmisten parissa on ehdotonta plussaa!

Mitä me tarjoamme työnantajana?

Esperissä puhaltavat uudet tuulet ja haluamme panostaa meille arvokkaaseen henkilöstöömme. Olemme sitoutuneet kehittämään toimintaamme sekä toimialamme tulevaisuutta. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Jätäthän hakemuksesi viimeistään 19.5.2019. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään yksikönpäällikkö Jenni Ryösä (jenni.ryosa@esperi.fi, puh. 040 1862 408)

Esperi on Savuton Työpaikka. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.