(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja, Hoivakoti Tanhuakoti
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.4.2019

Esperi Hoivakoti Tanhuakoti Hämeenlinnassa tarjoaa ikääntyneille ympärivuorokautista hoivaa viihtyisässä ja kodinomaisessa ympäristössä. Tanhuakoti on erikoistunut muistisairaiden ikäihmisten hoitoon. Hoivakodissa on 22 asukaspaikkaa. Hoitoperiaatteena on tarjota asukkaille turvallista hoivaa ja monipuolista toimintaa, jokaisen asukkaan yksilölliset tarpeet huomioiden. Tanhuakodissa toimitaan kuntouttavan ja osallistavan hoitotyön periaatteella. Asukkaita kannustetaan mukaan arjen askareisiin ja viriketoimintaan.  Tanhuakoti on työpaikkana hyvin suosittu mm. opiskelijoiden keskuudessa, sillä meidän työyhteisöön on helppo tulla.

Haemme nyt Tanhuakotiin innokasta ja auttavaista LÄHIHOITAJAA kokoaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen. Työ on luonteeltaan 3-vuorotyötä sisältäen aamu-, iltavuoroja, yövuoroja, sekä  viikonloppuja, työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan.

Tehtävä on vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä sisältäen asiakkaiden avustamista päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Tavoitteena on ylläpitää asukkaiden toimintakykyä ja edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Sinulta edellytämme:

  • lähihoitajan tutkintoa
  • voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia
  • aitoa kiinnostusta asiakkaiden hyvinvoinnin tukemiseen ja aktiiviseen kuntouttamiseen
  • joustavaa, päättäväistä ja lämmintä työotetta
  • aikaisempaa työkokemusta mielenterveys- ja päihdeasiakkaiden parissa

Mitä me tarjoamme työnantajana?

Esperissä puhaltavat uudet tuulet ja haluamme panostaa meille arvokkaaseen henkilöstöömme. Olemme sitoutuneet kehittämään toimintaamme sekä toimialamme tulevaisuutta. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Jätäthän hakemuksesi viimeistään 14.4.2019.

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään Tanhuakodin yksikönpäällikkö Päivi Vainikainen, paivi.vainikainen@esperi.fi, puh. 050-3036205, tiedusteluihin vastaan puhelimitse arkisin klo 10.00-14.00.

Esperi on Savuton Työpaikka.